|

Bingöl'de yarın okullar tatil mi? 5 günlük Bingöl hava durumu!

Bingöl'de yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı dolayısıyla eğitime 2 gün ara verildi. İlde etkili olan kar yağışı sebebiyle kar kalınlığı 1 metreye kadar ulaştı. Peki Bingöl'de 5 günlük hava durumu nasıl? İşte okulların tatil olmasıyla ilgili resmi açıklama...

Yeni Şafak
17:00 - 4/12/2016 Pazar
Güncelleme: 17:05 - 4/12/2016 Pazar
Diğer

Bingöl'de yarın okullar tatil mi? Bingöl'ün Karlıova ilçesinde eğitime 2 gün ara verildi. Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, etkili olan kar nedeniyle ilçe merkez ile bağlı köylerdeki tüm okullar 5 ve 6 Aralık günleri tatil edildi. Öte yandan, yüksek kesimlerde kar kalınlığı 1 metreye ulaşırken, trafik ekipleri kar ve buzlanmadan dolayı sürücüleri tedbirli olmaları için uyarıyor.





Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle elektrik direkleri devrildi. İlçede etkisini sürdüren kar ve tipi nedeniyle elektrik direkleri devrildi, telleri koptu. İlçeye iki gündür elektrik verilemiyor. Su şebekelerinin de donması üzerine ilçede su kesintisi yaşandı. Vatandaşların, ilçe merkezindeki bazı çeşmelerden kova ve bidonlarla evlerine su taşıdığı görüldü. Yetkililer, kesintilerinin yaşandığı mahallelerdeki evlere elektrik vermek için çalışma başlattı. Karlıova Belediyesi ve özel idare ekiplerine ait araçlarla kapanan yolları açma çalışması başlatıldı.







#Bingöl
#Bingöl hava durumu
#Bingöl'de okullar tatil mi?
7 yıl önce