|

Bodrum Transfer Market ile Özel Bodrum Transfer Hizmeti

“Yolculuk Gidilen yer kadar önemlidir” sloganı ile faaliyetlerine 2009 yılında Bodrum’da Bodrum transfer şirketi olarak başlayan ve daha sonra İstanbul’da da havalimanı transfer ve ulaştırma hizmeti veren Rota Transfer (Metapoy), Bodrum Transfer Market ve İstanbul Transfer Market web sayfaları üzerinden online olarak transfer hizmeti vermektedir.

iLAN
11:17 - 26/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:48 - 26/11/2018 Pazartesi
Diğer
bodrum
bodrum

Bodrum Transfer Market (Rota Transfer) Türsab Belge No : 9722 METAPOY Seyahat acentası ünvanı ile Türkiye seyahat acentaları birliğine kayıtlı ve yasal bir seyahat acentasıdır.

Ulaştırma Bakanlığı’ndan almış olduğu belgeleri (İST.U-NET.D2.34.1403) ile operasyonel faaliyetlerinde destekçilerinden aldığı güçle Bodrum transfer sektöründe, tercih edilen en önemlisi de güvenilen bir firma olmuştur.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Özellikle Bodrum bölgesinde operasyonel faaliyetlerini daha da genişleterek geniş kitlelere ulaşmış, dünyaca ünlü kişilerin Bodrum da taşıma organizasyonlarını yaparak isminden oldukça söz ettirmiştir.



Milas Bodrum Havalimanı’ndan temiz, bakımlı araçlar ile konforlu, güvenli ve ekonomik bir şekilde Bodrum’da bulunan 29 farklı bölgeye ve 1500’ün üzerindeki otele direkt olarak son model ve tam donanımlı araçları ile özel bodrum transfer hizmeti veren şirketimiz müşterilerimize geliş transferinin yanısıra dönüş transfer hizmetide vermektedir.

Tekli ya da çoklu gruplara özel Bodrum Havalimanı transfer hizmetlerimiz şu şekildedir;

Detaylı bilgi için tıklayınız;

* Milas – Bodrum Havalimanı Transfer

* Vip Transfer

* Otel Transfer

* Şehir Transfer

* Villa Transfer

* Marina Transfer

* Feribot Transfer

* Cruise Port Transfer

Web sayfamız üzerinden yapacağınız
online Bodrum transfer
rezervasyonlarınız için, rezervasyon aşamasında belirttiğiniz e-mail adresine ve GSM numarasına sistem tarafından bir konfirmasyon maili ve mesajı alacaksınız, tek yapmanız gereken rezervasyonunuzu onaylamak. Geri kalan herşeyi biz sizin yerinize düşünüyor, yolculuğunuzun güvenli ve tam zamanında tamamlanması için operasyonel faaliyetlerimizi planlıyoruz.

Rezervasyon durumunuzda her hangi bir değişiklik olması durumunda uçuş ya da iniş saatinizden 6 saat öncesine kadar ücretsiz değişiklik ve iptal hakkınız bulunmaktadır.

Araçlarımızda, bir adet ücretsiz çocuk koltuğu bulundurulmakta olup, ekstra taleplerinizi lütfen rezervasyon aşamasında bizlere iletiniz.

İnsan Kaynakları hususuna oldukça önem veren firmamız sunmuş olduğumuz Bodrum transfer hizmetleri kapsamında tercihlerini; işine hâkim, profesyonel, bölgeyi iyi bilen, SRC belgeli çalışma arkadaşları doğrultusunda yapmakta ve bu doğrultuda müşteri memnuniyetine oldukça önem vermektedir.

Transfer hizmeti verdiğimiz araçlarımızın periyodik bakımları sürekli kontrol edilmekte olup araçlarımızda zorunlu koltuk ve zorunlu mali sorumluluk sigortaları mevcuttur.



Erken rezervasyon indirimleri, her bütçeye uygun fiyatları, araçta ödeme seçeneği ve her sürecinden % 100 memnuniyet duyacağınız
Bodrum transfer
hizmeti için 7 gün 24 saat web sayfamız üzerinden rezervasyon yapabilir, talep ettiğiniz aracı sitemizden hemen tespit edebilir veya sayfamızda yer alan iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bodrum Transfer Market ekibi olarak en büyük amacımız, Türkiye’de faaliyet ve mali gideri olmaksızın sadece bir transfer sitesi üzerinden pazarlama yapan ve hiçbir yükümlülük taşımayan sanal internet firmalarının can güvenliğinizi ve yolcuğunuzu tehlikeye atmasını engellemek.

Transfer hizmeti satın alacağınız firmanın Türsab'a Kayıtlı Seyahat Acentası olmasına dikkat ediniz!

Bodrum transfer
hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak ve
Bodrum transfer fiyatlarını
incelemek için;


#bodrum
#transfer
#Bodrum transfer
5 yıl önce