|

Bolu’da yarın okullar tatil mi? Bolu Valiliği açıkladı!

Bolu’da yarın (9 Ocak Pazartesi) okullar tatil mi? sorusunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. 20'ye yakın ilde okullar tatil ilan edilirken Bolu'da etkili olan kar yağışı sonrası Bolu Valiliğinden resmi açıklama geldi. Peki Bolu'da yarın okullar tatil mi?

Yeni Şafak
18:35 - 8/01/2017 Pazar
Güncelleme: 18:38 - 8/01/2017 Pazar
Diğer

Bolu'da yarın (9 Ocak Pazartesi) okullar tatil mi? Bolu'da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü Bolu merkez ve ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Bolu Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü Bolu merkez ve ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Engelli ve hamile kamu görevlileri de pazartesi günü izinli sayılacak. Öte yandan özel eğitim rehabilitasyon merkezileri ile halk eğitim merkezleri de tatil edildi.



Bolu'da eksi 18 derecede Sarıkamış şehitleri anıldı


Bolu'da Sarıkamış Şehitleri Abant Tabiat Parkı'nda düzenlene törenle anıldı. Eksi 18 derecede yapılan etkinliğe bin kişi katıldı.


10. yıl önce Sarıkamış harekatında donarak şehit olan askerler Abant Tabiat Parkı'nda düzenlenen törenle anıldı. Anma törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Bolu Ülkü Ocağı İl Başkanı İsmail Akgül ve vatandaşlar katıldı. Kar yağışı ve eksi 18 derece soğukta düzenlenen anma törende ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüdüler. Törende Kuran-ı Kerim okunması ve duaların ardından çorba dağıtıldı.




#Bolu
#Bolu'da yarın okullar tatil mi?
#Okullar tatil mi?
#Bolu Valiliği
7 yıl önce