|

Broşür Dağıtımı Yapan Firmalar

Broşür ve insert dağıtımı yapan firmalar

iLAN
11:28 - 1/07/2018 Pazar
Güncelleme: 11:42 - 7/01/2019 Pazartesi
Diğer
insert
insert

Broşür ve insert dağıtımı yapan firmalar, şirketinizin sunduğu ürünleri ve düzenlediği kampanyaları müşterilerinize tanıtma aşamasında çok önemli roller üstlenen firmalar olarak gösterilebilirler. Çünkü bu konuda yapılan araştırmalar ve elde edilen istatistikler, broşür dağıtımı işinin kampanya başarısını %50 oranında etkilediğini ortaya koyuyorlar. Yani kampanyanızı hazırlamanız, içerikleri belirlemeniz, avantajlardan ve/veya indirimlerden bahseden ve kaliteli biçimde basılan broşürleri hazırlamanız kampanya başarısını ancak %50 oranında etkiliyor. Broşür dağıtımı yapan firmalar ve bu firmanın doğru biçimde seçilmesi, kampanya başarısını diğer görevlerin tamamının etkilediği oranda etkiliyor.


Broşür Dağıtımı ve Kampanya Başarısını Etkileyen Diğer Faktörler

Broşür dağıtımı yapan firmalar düzenlediğiniz kampanyaların başarısında %50 oranında etkili olurken, broşürlerin basım kalitesi, broşürlerdeki bilgiler ve broşürlerinizi ulaştırdığınız potansiyel müşterilerinize sunduğunuz avantajlar, kampanya başarısını etkileyen faktörler olarak listeleniyorlar.

Broşürdeki bilgiler ve duyurduğunuz indirimler, kampanyalar genel kampanya başarısını %25-30 oranında etkiliyorlar. Broşürlerin basım kalitesi de kampanya başarısını yaklaşık aynı oranda etkiliyor. Broşürlerin basım kalitesinin el ilanlarından ve insert olarak anılan evraklardan daha iyi olmasını zorunlu kılan bu faktör, aslında en önemli nokta olması gereken indirimler, avantajlar gibi kampanya içeriğinin kampanya başarısını (belki de) en az etkileyen faktör olmasına neden oluyor.


Her durumda kampanya başarısını en çok etkileyen faktör, broşür dağıtımı yapan firmalar arasından potansiyel müşterilerinize ulaşmanızı sağlayan ve sizi temsil ettikleri broşür dağıtımları sırasında firma imajınızı olumlu yönde etkileyen şirketi seçmeniz olarak görünüyor. Yani broşür bastırmak, kampanya içeriğini düzenlemek gibi konulara dikkat etmekle kalmamalısınız. Aynı özeni ve dikkati, hatta çok daha fazlasını broşür dağıtımı yapan firmalar arasından çalışacağınız firmayı seçerken de göstermelisiniz. Peki, broşür dağıtımı yapan firmalarda olması gereken özellikler nelerdir?

Broşür Dağıtımı Yapan Firmalarda Aramanız Gereken Özellikler

Basılı reklam materyallerinin tamamının dağıtımını üstlenen yani el ilanı, katalog, broşür dağıtımı yapan firmalar; tecrübeli ve uzman personele sahip olması gereken, gerekli yatırımları yapması uygun olan, yeterli kaynaklara sahip durumda bulunan dağıtım firmaları olmalıdırlar.

Başarılı kabul edilen dağıtım firmalarının en önemli özellikleri, geniş bir dağıtım ağına sahip olmaları şeklinde görünüyor. Siz sadece bir mahallede ya da bir semtte, ilçede dağıtım yapmayı planlıyor olabilirsiniz ama geniş bir dağıtım ağına sahip olan firmalardan birisini seçmelisiniz. Geniş bir dağıtım ağına sahip olan firma, daha çok tecrübeye, dağıtım ağını kontrol edebilmek ve yönlendirebilmek için yüksek standartlara, geniş dağıtım ağının ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yeterli kaynaklara sahip olan firmalar olacaklardır. Dolayısıyla kampanya başarınıza mümkün olan en iyi katkıyı yapacakları düşünülebilir.

Yeterli kaynaklara ve geniş bir dağıtım ağına sahip olan broşür dağıtımı yapan firmalar; müşterilerinizin gözünde firmanızın prestijini artıracak biçimde hizmet vermeyi garantileyen firmalar olacaklardır. Tek tip giyimli, nazik, eğitimli ve tecrübeli dağıtım personeli, dağıtım firmasının logosunu taşıyan araçlar, müşterilerinizin kapısına kadar sizin haberlerinizi ulaştırmaları, firma imajınızın olumlu yönlerde etkilenmesini sağlayan faktörlerdir.


Profesyonel ve yeterli kaynaklara sahip olan broşür dağıtım firmaları, ön hazırlıklar ve raporlama gibi konularda da yeterli hizmet veren, kampanya başarısının artmasını sağlayan firmalar olacaktır. Broşürlerinizin uygun adreslere zamanında ulaşmasını sağlayan bu firmalar, kampanya başarısının kendilerine düşen %50’lik kısmını en iyi sonucu alma garantisiyle üstlenen firmalardır. Broşür dağıtımı konusunda size önerebileceğimiz firmalardan biri olan Partner Dağıtım web sitesine
https://www.partnerdagitim.com.tr
bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Saydığımız özellikleri barındıran firmalara somut bir örmek vermemiz gerekirse; Partner Express (Partner Dağıtım) özellikle İstanbul’da broşür dağıtım ve diğer basılı reklam malzemelerinin dağıtımını en iyi şekilde gerçekleştiren firmalardan birisi olarak gösterilebilir.

Saydığımız özellikleri barındıran firmalara somut bir örmek vermemiz gerekirse; Partner Express (Partner Dağıtım) özellikle İstanbul’da broşür dağıtım ve diğer basılı reklam malzemelerinin dağıtımını en iyi şekilde gerçekleştiren firmalardan birisi olarak gösterilebilir.




#ilan
#Broşür
#insert
6 yıl önce
default-profile-img