|

Bursa'da yarın okullar tatil mi? (11 Ocak Çarşamba) Bursa hava durumu!

Bursa'da kar etkisini sürdürüyor. Bursa'da yarın okullar tatil mi, okullar tatil olacak mı? 11 Ocak Çarşamba günü için Bursa Valiliğinden tatil açıklaması var mı? sorularının yanıtı öğrenciler ve veliler tarafından merak konusu oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre 5 günlük Bursa hava durumu…

Yeni Şafak
14:07 - 10/01/2017 Salı
Güncelleme: 14:23 - 10/01/2017 Salı
Diğer

Bursa'da yarın okullar tatil mi? 11 Ocak 2017 Çarşamba günü okullar tatil mi? Bursa Valisinden tatil açıklaması var mı? Önümüzdeki günlerde Bursa'da hava durumu nasıl olacak? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, 17 ilçedeki karla mücadele çalışmaları kapsamında gece boyunca kapanan 164 mahalle yolunu trafiğe açarken, halen kapalı olan 6 mahalle yolunun açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor.





Bursa'da yarın okullar tatil mi?


Bursa'nın Mustafakemalpaşa ile Balıkesir'in merkez Altıeylül ve Karesi ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Mustafakemalpaşa'da devam eden kar yağışı sebebiyle eğitim yapılmayacak. Balıkesir'de ise öğleden sonra için Altıeylül ve Karesi merkez ilçelerinde okullar tatil edildi. Bu ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

11 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.


Ulaşım Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü, toplam 132 araç ve 320 personelle sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece kardan kapanan Büyükorhan'da 10, Gemlik'te 9, Gürsu'da 2, Harmancık 3, İnegöl'de 7, İznik'te 6, Karacabey'de 11, Keles'te 3, Kestel'de 14, Mudanya'da 23, Mustafakemalpaşa'da 10, Nilüfer'de 11, Orhaneli'nde 28, Orhangazi'de 4, Osmangazi'de 15 ve Yenişehir'de 8 mahallenin yolu trafiğe açıldı. Halen kapalı olan Mustafakemalpaşa'da 6 mahalle yolunun açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor. Kar yağışının olduğu bölgelerde açılan yolların kısa sürede yeniden kapanması sebebiyle ekipler bu bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.



#Bursa
#Bursa hava durumu
#Bursa'da yarın okullar tatil mi?
7 yıl önce