|

Bursaspor Trabzonspor maçı canlı izle - Lig Tv beIN Sports canlı izle

Bursaspor Trabzonspor maçı canlı izleme ekranı için hemen tıkla. Eski adıyla Lig Tv yeni ismiyle ise beIN Sport canlı izlemek isteyenler haberimize bakabilirler. Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresi 17. hafta açılış maçı olan Bursaspor Trabzonspor mücadelesiyle başlıyor. Bu karşılaşmayı Digiturk sistemi üzerinden canlı olarak seyredebilirsiniz. Lig Tv beIN Sports canlı izleme sayfasını ve maçtan son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:50 - 13/01/2017 Cuma
Güncelleme: 18:57 - 13/01/2017 Cuma
Diğer

Bursaspor Trabzonspor maçı canlı izleme ekranı ile karşınızdayız. Lig Tv'nin adının değişmesiyle maçlar beIN Sports adı altında canlı yayınlanacak. Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta açılış maçında Bursaspor evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Digiturk üyelerinin beIN Sports olarak canlı izleyebileceği mücadeleden son gelişmeleri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Bursaspor Trabzonspor maçı saat 20.00'da başlayacak. İşte Lig Tv beIN Sports canlı izleme sayfası ve maçtan bilgiler.



mek için tıkla



mek için tıkla



Bursaspor'un konuğu Trabzonspor


Spor Toto Süper Ligde ikinci yarının ilk maçında Bursaspor, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadında Trabzonsporu konuk edecek.


mücadele saat 20.00de başlayacak. Bursaspor evinde oynadığı yedi karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı.





ÜSTÜNLÜK TRABZONDA


Bursaspor ile Trabzonspor, Süper Ligde bugüne kadar 80 kez karşılaştı. Bordo mavililer bu maçların 40ı kazanerken, yeşil beyazlılar 11'ni kazandı. 29 mücadele ise eşitlikle sonuçlandı. Bursaspor, Trabzonspor ile oynadığı son sekiz maçta sadece 2 kez yenildi.



BURSASPOR'UN KOZLARI KUBİLAY VE BATALLA


Bursasporun Arjantinli kaptanı Pablo Martin Batalla, takımının en büyük kozlarından biri olacak. Türkiyede bugüne Trabzonspora karşı 8 kez forma giyen Arjantinli 4 gol attı.


Yeşil beyazlıların genç golcüsü Kubilay Kanatsızkuş ise son dört lig maçında 3 gol attı.



HAMZAOĞUL VE YENAL 2ŞER GALİBİYET ALDI


Hamza Hamzaoğlu ile Ersun Yenal bugüne kadar 5 kez birbirlerine rakip oldular. İki teknik adam da 2şer galibiyet alırken,1 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Hamza Hamzaoğlu, TrabzonsporA karşı oynadığı 7 lig maçının beşini kazandı



Antalya'da yaptığı 10 günlük kampı tamamlayarak öğleden sonra özel uçakla Bursa'ya geçecek Karadeniz ekibinin, yarınki karşılaşmaya Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Durica, Mas, Okay Yokuşlu, Onazi, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Castillo ve N'Doye 11'i ile çıkması bekleniyor.



Bursaspor'un en büyük kozu Batalla

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, yarın oynanacak Trabzonspor maçında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun en büyük kozu olacak.


Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Geride kalan haftalarda 6 gol, 5 asistlik performans sergileyen Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Trabzonspor maçında da yine en büyük kozu olacak.



En son 2013 yılında

Ligde bordo-mavili takıma karşı 8 kez sahaya çıkan Arjantinli yıldız, bu maçlarda rakip fileleri 4 kez havalandırmayı başardı. Batalla, ligde Trabzonspor'a karşı en son 2012-2013 sezonunda Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve Bursaspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmada 2 gol birden atmıştı.



Lig Tv - beIN Sports oluyor


beIN Media Group tarafından satın alınan ve Ağustos 2016'dan bu yana yeni sahiplerince yönetilen Digiturk platformunun en gözde kanalı Lig TV'nin ismi bu gece itibari ile tarih oluyor.



13 Ocak'tan itibaren Lig TV, Lig TV 2, Lig TV 3 ve Lig TV 4 kanallarının ismi beIN Sports, beIN Sports 2, beIN Sports 3 ve beIN Sports 4 olarak değişecek.



Digitürk'ten
yapılan açıklama şöyle;


  • "Digiturk tüm bu yenilikleri geniş bir izleyici kitlesi ile paylaşmak amacıyla 13 Ocak Cuma gecesinden başlayarak 16 Ocak Pazartesi günü sonuna kadar film, dizi, tüm Süper Lig ve Spor Extra paket içeriklerini tüm üyeleri için ücretsiz olarak sunacak"
#Bursaspor
#Trabzonspor
#Lig Tv
#beIN Sports
#canlı maç izle
#canlı
#Spor Toto Süper Lig
#beIN Sports canlı izle
#Lig Tv canlı izle
7 yıl önce