|

Canovate Isı Pompasına, Hollanda ve Fransa’dan distribütörlük talebi var

Canovate Group’un şirketleri arasında yer alan Canovate Enerji’nin, %85 yerlilik oranıyla imal ettiği ısı pompaları, enerji giderlerinde %80’e kadar tasarruf ettiriyor. Toprak, su ve havadaki var olan ısıyı kullanan Canovate Isı Pompaları, enerjinin %70- %80’i toprak, su veya havadan bedava olarak alıyor, böylece enerji giderleri çok ciddi oranda düşüyor.

iLAN
13:28 - 18/12/2018 Salı
Güncelleme: 13:32 - 18/12/2018 Salı
Diğer
RESİM
RESİM

Isı pompalarına oteller ve sanayi tesisleri başta olmak üzere yurtiçinin yanı sıra yurtdışından yoğun talep aldıklarını ifade eden Canovate Enerji Sistemleri AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Zülkaroğlu, şunları söyledi:

“Isı pompalarımıza yurtdışı pazarlardan, hem ihracat, hem distribütörlük konularında yoğun talep alıyoruz. Hollanda ve Fransa’dan gelen distribütörlük talebi görüşmelerine devam ediyoruz. Isı pompalarımızdaki 14511 standardı ile dünyanın her yerine ihracat yapabilecek durumdayız. Bu yıl, iç pazardaki yoğun talep yüzünden üretimimizin %100’nü iç pazara yaptık. Gelecek yıl, Avrupa ülkelerinin yanı sıra, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine ihracat gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

2018 yoğun bir yıl oldu

Yoğun bir yılı geride bırakmak üzere olduklarını anlatan Alper Zülkaroğlu, şunları kaydetti:

“Bu yıl, otel yatırımlarından veri merkezlerine, otomotiv sektöründen savunma sanayine iş yapan fabrikalara kadar çok geniş bir yelpazedeki projelerimizi hayata geçirdik. Özellikle son yıllarda otel yatırımcıları, maliyetlerini düşürmek için ısı pompası tercih etmeye başladılar. 2019 yılının, bu yıldan daha hareketli geçeceğini öngörüyoruz. Aynı zamanda birçok yerel yönetimin binalarına ve tesislerine ısı pompaları kurulumlarını yaptık. Yine, Şanlıurfa ilinde birçok devlet okuluna ısı pompası tedariği gerçekleştirdik. Grup olarak ar-ge ve inovasyon odaklıyız, büyümek ve üretmek için tüm gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Isı pompalarının kullanım alanlarına göre tasarruf değerleri

*Otellerde ısıtma, soğutma ve sıcak su amaçlı %80’e kadar enerji tasarrufu sağlanabiliyor.

*Fabrikalarda imalat operasyon çıktılarına göre, %60 - %80’e kadar enerji tasarrufu sağlanabiliyor.

*Konutlarda yakıt cinsine göre, %40- % 60’e kadar enerji tasarrufu sağlanabiliyor.

*AVM’ler de, kamu binalarında, okullarda, ofislerde, seralarda ve kümeslerde %70’e kadar enerji tasarrufu sağlanabiliyor.

Isı pompalarını diğer cihazlardan ayıran özellikler:

1-Isı Pompaları, bir numaralı enerji verimli cihazlardır.

2-Isıtma ve soğutma için iki sistem yerine, yalnızca tek bir sisteme ihtiyaç bulunur.

3-Mekan içi hava kalitesini artırır. Mekanlara eşit ve tutarlı bir ısıtma sağlarlar.

4-Düşük işletme maliyeti vardır. Daha az bakım gerektirir.

5-Karbon sürümünü azaltır.

6-Uzun ömürlüdürler.

Canovate Group, data center ve fiber optikte dünyanın ilk 10 firması arasındadır

Sektöründe, Türkiye’nin ve Dünya’nın sayılı ar-ge ve inovasyon odaklı firmalarından olan Canovate Group, 40 yıldır bilişim, telekom, ısıtma/soğutma sistemleri, savunma sanayi, elektro optik sistemler ve balistik sistemler alanlarında ar-ge’ler yaparak ileri teknoloji geliştirmeye devam ediyor. Türk firması Canovate Group, Data Center (veri merkezi) ve uçtan uca Fiber Optik Sistemlerinde, teknolojisi ve uçtan uca ürün portföyü ile dünyanın ilk 10 global markası arasında yer almanın haklı gururunu yaşamaktadır.

#​Canovate Group
#global marka
#data center ve fiber optikt
5 yıl önce
default-profile-img