|

Chelsea Manchester City maç özeti ve golleri!

İngiltere Premier Lig'de 14. haftanın açılış maçında lider Chelsea, deplasmanda Manchester City'i 3-1 mağlup etti. Dev Chelsea Manchester City maç özeti ve golleri bu yazımızda paylaştık. Futbolseverler tarafından heyecanla beklenen maçtaki futbol ve golleri futbolseverlere büyük keyif yaşattı. İşte Chelsea Manchester City maç özeti ve golleri...

Yeni Şafak
14:20 - 4/12/2016 Pazar
Güncelleme: 14:21 - 4/12/2016 Pazar
Diğer

İngiltere Premier Lig'de 14. Chelsea Manchester City maç özetinin önemli pozisyonları ve golleri haberimizde sizlerle paylaştık. Londra ekibi, geriye düştüğü maçta Manchester City'i deplasmanda 3-1 mağlup etti ve üst üste 8. galibiyetini aldı. Ekim ayının başından bu yana ligde yedi maçlık galibiyet serisi yakalayan Chelsea, Manchester City deplasmanında Gary Cahill'in 45. dakikada kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 geride kapadı. 60. dakikada Diego Costa ile skora dengeyi getiren başkent temsilcisi, 70. dakikada Willian ve 90. dakikada Eden Hazard'ın golleriyle üç puana uzandı.





Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın 76 dakika sahada kaldığı mücadelenin uzatma bölümünde Arjantinli yıldız Sergio Agüero ve Fernandinho kırmızı kart gördü. İtalyan teknik adam Antonio Conte yönetimindeki Chelsea, bu galibiyetle puanını 34'e yükseltirken, sahasındaki son galibiyetini eylül ayında Bournemouth karşısında alan Manchester ekibi ise 30 puanda kaldı.



9 gollü maçta Swansea City güldü


Crystal Palace'ı konuk eden Swansea City, 3-1 öne geçtiği maçta 4-3 yenik duruma düşmesine rağmen uzatma dakikalarında bulduğu gollerle karşılaşmadan 5-4 galip ayrılmasını bildi. Liberty Stadı'nda oynanan maçta Swansea City'nin gollerini 36. dakikada Gylfi Sigurdsson, 66. ve 68. dakikalarda Leroy Fer, 90 1 ve 90 3. dakikalarda Fernando Llorente kaydetti. Deplasman ekibinin golleri ise 19. dakikada Wilfried Zaha, 75. dakikada James Tomkins, 82. dakikada kendi kalesine Jack Cork ve 84. dakikada Christian Benteke'den geldi.



Ligde 11 maç sonra 3 puanla tanışan Swansea City, puanını 9'a yükseltti. Arka arkaya 6. yenilgisini alan Crystal Palace ise 11 puanda kaldı.





#Chelsea
#İngiltere Premier Lig
#Manchester City
#Chelsea Manchester City maç özeti
7 yıl önce