|

Çorum Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu 24 Haziran 2018 Çorum Seçim

Çorum Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları. Çorum il ve ilçelerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için kimlere ne kadar oy geldi? Cumhurbaşkanlığı Seçim 2018 İşte adayların aldıkları oy sayısı ve oy oranları. Çorum Cumhurbaşkanlığı 24 Haziran Seçim 2018'te sonuçlar nasıl oldu? Tüm detaylarıyla Çorum Cumhurbaşkanlığı 24 Haziran Seçim 2018 Çorum seçim sonuçları sayfamızda.

Yeni Şafak
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 13:21 - 21/06/2018 Perşembe
Diğer
24 Haziran 2018 Çorum ili Cumhurbaşkanlığı Seçim sonucu ve detaylar haberimizde.
24 Haziran 2018 Çorum ili Cumhurbaşkanlığı Seçim sonucu ve detaylar haberimizde.

Çorum Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonuçları 24 Haziran 2018'in Çorum ili ve ilçelerinin sonuçları sabırsızlıkla bekleniyordu. Tüm dünya için Çorum için en fazla merak edilen seçimlerden biri Cumhurbaşkanlığı seçimi oldu. Çorum halkı seçim için erken saatlerde sandık başına gitti. Bazı adaylar ikinci tura kalmayı planlarken bazıları ise ilk turda Cumhurbaşkanı olup yeni hükümeti kurmak istiyor. Cumhurbaşkanı adayları Çorum'dan kaç oy aldı? Çoğunluğu sağlayan kim oldu? Cumhurbaşkanlığı Seçim 2018 Çorum'un tüm detayları Çorum Cumhurbaşkanlığı 24 Haziran 2018 seçim sayfamızda!

Çorum, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesinin Orta Karadeniz Bölümü'nde yer alan bir ildir.

Çorum ili, leblebisi ile tanınır. İlde toprak ve makine endüstrisi oldukça gelişmiştir.

Toplam 13 ilçesi bulunmaktadır ve en büyük ilçesi Sungurlu'dur. Osmancık ilçesinde pirinç üretimi etkin bir şekilde yapılmaktadır. Kapari bitkisinin Türkiye'deki anavatanı Osmancık ilçesidir.

Başbakan Yıldırım, 41 miting programına katıldı

Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile katıldığı 5 miting dahil olmak üzere toplam 33 il mitinginde vatandaşlara buluştu. Yıldırım, şu ana kadar İstanbul'da 5, İzmir'de ise 3 ilçe mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Yıldırım, partisinin Siirt, Şırnak, Giresun, Elazığ, Batman, Bolu, Düzce, Kastamonu, Karabük, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan, Bitlis, Muş, Edirne, Kırklareli, Uşak, Çankırı, Kırıkkale, Bayburt, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Tokat ve Sivas mitinglerinde vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 5 ortak miting

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Ankara, Balıkesir, Erzurum, Isparta ve İstanbul mitinglerinde de konuşma yaptı.

Binali Yıldırım, İstanbul'un Sultanbeyli, Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye ve Bağcılar ile İzmir'in Bayraklı, Buca ve Karabağlar ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

Yıldırım, Ordu'da iftar, İzmir ve Amasya tünel açılışı, Samsun'da ise sahur programı kapsamında vatandaşlara hitap etti.

Aydın mitingine katılacak

Başbakan Yıldırım bugün Ankara'da Mamak, Keçiören, Yenimahalle, Sincan ve Polatlı ilçeleri olmak üzere 5 ilçede miting yapacak, cuma günü ise Aydın ve İzmir'de vatandaşlara seslenecek.

Yıldırım, cumartesi günü İzmir'de olacak, esnaf ziyaretinde bulunacak ve vatandaşları selamlayacak. Yıldırım'ın seçim çalışmalarını 48 mitingle tamamlaması planlanıyor.

#Çorum Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları
#Çorum Cumhurbaşkanlığı seçim 24 Haziran 2018
#Cumhurbaşkanlığı seçim Çorum 2018
#Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Çorum
#Çorum Cumhurbaşkanlığı oy oranları
#Çorum Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2018
6 yıl önce