|

Denizli'de yarın okullar tatil mi? Denizli Valiliğinden açıklama var mı?

Denizli'de yarın (25 Aralık Pazartesi) okullar tatil mi, okullar tatil olacak mı? soruları Denizli'de etkili olan kar yağışı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oluyor. Peki Denizli Valiliğinden açıklama var mı? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
15:45 - 24/12/2017 Pazar
Güncelleme: 16:49 - 24/12/2017 Pazar
AA
Denizli'de yarın (25 Aralık Pazartesi) okullar tatil mi, okullar tatil olacak mı? sorusunun yanıtı haberimizde. ​
Denizli'de yarın (25 Aralık Pazartesi) okullar tatil mi, okullar tatil olacak mı? sorusunun yanıtı haberimizde. ​

Denizli'de yarın (25 Aralık Pazartesi) okullar tatil mi, okullar tatil olacak mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Denizli-Antalya karayolunda kar yağışının ardından oluşan buzlanma nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Cankurtaran mevkisinde gece saatlerinden itibaren etkisini kaybeden kar yağışının ardından karayolunda buzlanma oluştu. Buzlanma nedeniyle bölgede bir çok maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Karayolları ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışması yaptığı yolda, ulaşım kontrollü olarak sağlanabiliyor. Trafik ekipleri, Bağbaşı ile Cankurtaran mevkilerindeki kontrol noktalarında, kış lastiği ve zincirsiz araçların geçişine izin vermezken, yolda kalan araçlara çekicilerle yardım ediliyor. Bölgede denetimlerini sürdüren trafik ekipleri, buzlanma yaşanan yerlerde oluşabilecek kazalara karşı sürücüleri durdurarak uyarıda bulundu.


DENİZLİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Denizli'de yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı merak konusu oluyor. Ancak Denizli Valiliğinden 25 Aralık Pazartesi gününe dair kar tatili açıklaması yapılmadı. Yapılacak resmi açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.

#Cankurtaran
#Denizli
#Denizli hava durumu
#Denizli'de okullar tatil mi
#Okullar tatil mi
#Denizli Valiliği
6 yıl önce