|

Destek Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartları Nelerdir? Destek Kredisi Veren Bankalar Hangileri?

Destek kredisi vatandaşa pandemi süresince ihtiyacını karşılamak üzere verilen destekleme bir kredi olarak bilinmektedir. Corona virüs salgının ekonomiye getirdiği olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için 10 bin TL’ye kadar verilmektedir. Destek kredisi 36 ay vadeli olarak internet ortamında şartları karşılayanların başvurusu sonucunda, bankalar tarafından müşterilere verilen kredidir. Peki, Destek Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartları Nelerdir? 2021 Destek Kredisi Veren Bankalar Hangileri?

16:19 - 2/03/2021 Salı
Yeni Şafak
Destek Kredisi
Destek Kredisi
2021 destek kredisi başvurusu
işlemleri bankaların internet ve mobil uygulama destekleri üzerinden, şubelere bizzat gidilerek ya da online bir şekilde gerçekleştirilir. Gelir durumuna göre seçtiğiniz banka ile
2021 destek kredisi
işlemleri hakkında bilgi sahibi olabilir, ne kadar kredi alabileceğinizi müşteri destek biriminden öğrenebilirsiniz. Son zamanlarda pandemi sebebiyle müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak isteyen bankalarla iletişime geçerek düşük faizli destek kredisi avantajından faydalanabilirsiniz. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank kredi sorgulama sayfasına yönelerek temel ihtiyaç kredisi başlığı altında 10 binden başlayan destekleme kredilerinden faydalanabilirsiniz.
2021 DESTEK KREDİSİ NE KADAR?
2021 destek kredisi tutarı
10 bin TL’ye kadar Halkbank, Vakıfbank, Ziraat bankası tarafından 36 ay vade ile 6 ay geri ödemesiz bir şekilde sunulmaktadır. Corona virüs önlemleri kapsamında bankaların teşvik politikaları gereği müşterilerinin yanında olmaya devam eden finansal araçlar sayesinde ihtiyaç desteği kredisi verilmektedir.

Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası tarafından verilen kredinin 6 ay ödemesiz olduğu bilinmektedir.

2021 DESTEK KREDİSİ BAŞVURUSU SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?
2021 destek kredisi başvuru sonucunu öğrenme işlemi
bankalar tarafından SMS ile bildirilmektedir. 36 ay vadeli 6 ay ödemesiz olarak gerçekleştirilen destek kredisi başvuru sonucunu öğrenirken şubeye bizzat gidebilir, müşteri kimlik numarası ve şifre bilgilerini sisteme girerek destek kredisi başvurularını kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İnternet şube, mobil uygulama hizmetlerinden yardım alarak destek kredisi alabilirsiniz.
2021 HALKBANK DESTEK KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?
2021 Halk Bankası destek kredisine başvurmak için
ilk olarak Halkbank internet şubesine giriş yapmalısınız. Başvuru- bireysel kredi başvurusu- kredi türü adımları takip edilerek tıklanmalıdır. Tüketici kredisi - kredi alt türü: bireysel temel ihtiyaç kredisi adımlarını takip ederek
2021 destek kredisi
başvurusunda bulunabilirsiniz.
2021 HALKBANK MOBL ŞUBE İLE DESTEK KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?
2021 Halkbank mobil şube ile destek kredisine başvuru yapma
işlemi için ilk olarak başvur-kredi başvurusu, kredi türü adımları izlenerek tıklanmalıdır. Tüketici kredisi – kredi alt türü- bireysel temel ihtiyaç destek kredisi adımlarını izleyerek destek kredisi başvurunda bulunabilirsiniz.

Destek kredisi başvuru sonucunu öğrenmek için 080 222 0 400 nolu Halkbank diyalog ‘u arayarak Sesli yanıt sisteminden faydalanabilirsiniz. Önceliklendirilmiş işlemleri menüsünü analiz ederek 2 numaralı bireysel temel ihtiyaç kredisini tercih ederek destek kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

2021 VAKIFBANK DESTEK KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?
2021 Vakıfbank destek kredisine başvurma işlemi
için aralarında birer boşluk bırakmak üzere DESTEK TCKN ve HANEGELIRI yazarak 5724’e SMS göndererek krediye olumlu ya da olumsuz dönüş yapıldığını anında fark edebilirsiniz.
2021 destek kredisi için size özel sunulan fırsatları kaçırmadan istediğiniz bankayı tercih ederek desek kredisi alabilirsiniz. Mobil uygulama desteği ve internet şubesi hizmetini kullanarak oturduğunuz yerden kredi destek kampanyaları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bankalardan birini seçerek 7/24 saat müşteri hizmeti destek personellerinden yardım alabilir; vade farkı, faz oranı ve taksitlendirme sayılarını öğrenebilirsiniz. Destek kredi limitini öğrenerek promosyonalar dahilindeki destek kredisi avantajında faydalanabilirsiniz. Bankaların müşteri destek birimi, şube uygulaması, sms ve başvuru sonuç bildirim hizmetlerini kullanabilirsiniz. Özellikle son dönemde artan pandemiden vatandaşa destek sunan
2021 destek kredisi
ile nakit ihtiyacınızı karşılayabilir 6 ay geri ödemesiz olarak 36 ay vade seçeneğiyle destek kredisinden yararlanabilirsiniz
#Destek Kredisi
3 yıl önce