|

Diriliş 131. bölüm izle - Diriliş yeni bölüm yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul dizisinin 131. bölümü geçen hafta yayına alınmadı. Her Çarşamba günü saat 21.00'da başlayan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünün neden yayınlanmadığı merak ediliyordu. Dizi yetkilileri Diriliş Ertuğrul izleyicilerine 131. bölümün neden yayınlanmadığına ilişkin açıklama yapmamıştı. Kanalların yılbaşı reklamlarının azalması ve maliyetlerinin artması nedeniyle böyle bir karar alınmış olabileceği üzerinde duruluyordu. Bu hafta Diriliş Ertuğrul izle TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Yeni Şafak
20:59 - 16/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 21:00 - 16/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
​Diriliş Ertuğrul dizisinin 131. bölümü
​Diriliş Ertuğrul dizisinin 131. bölümü

Her Çarşamba günü saat 21.00'da TRT ekranlarına yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin 131. bölümü bu hafta yayınlanıyor.

Milyonlarca Diriliş Ertuğrul sevenleri geçen haftga
Diriliş Ertuğrul'un
131. bölümü neden yayınlanmadı, ne zaman ve hangi gün yayınlanacak?
sorusunun cevabını merak ediyordu.

Diriliş Ertuğrul'un 131. bölümüni izlemek isteyen seyirciler bilgilendirilmemişti.

TRT1 ekranlarından canlı olarak izleniyor.

Dizi sektöründe kısıtlamalar

2019 yıl başından sonra birçok dizinin 3 hafta yayınlanmayacağı bilgisi günler önceden paylaşılmıştı. Diriliş Ertuğrul dizisinin ise bundan etkilenmeyeceği belirtiliyordu.

TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un 131. bölümünün yayınlanmamasının ise bu durumla ilgili olabileceği konuşuldu.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 131. bölümü yerine 'TRT'nin yeni dizisi Vuslat yayınlanıyor.


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 131. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul onunla oyun oynamaya çalışan Dragos’u aklıyla alt edecek. Ama Dragos’un gerçekte kim olduğunu öğrenecek mi? Bunu yeni bölümde göreceğiz. Ayrıca Ertuğrul’a karşı ilgisi ve sevgisi her halinden belli olan İlbilge, Ertuğrul’un kız kardeşi ile evleneceği haberini alacak. Bu aşk hikayesinin nasıl gelişeceği merak ediliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 130. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

İlbilge kalede tutsak ama kimseye boyun eğmiyor. Artuk Bey de sandık yüzünden işkence görüyor. Artuk Bey'i kaçıranlar Moğollardan alınan sandıkta ne olduğunu soruyorlar. Artuk Bey uğradığı tüm zulümlere konuşmayarak direniyor. İşkencede o kadar ileri gidiliyor ki sözlerine mil bile çekiliyor.

Ertuğrul, Uranos'un Dragos olmadığının farkında. Turgut Alp ve Bamsı ile konuşarak Uranos'un Dragos'un maşalarından biri olduğunu söylüyor. Ertuğrul Dragos'un hedef şaşırtmak istediğinin farkında. İlbilge Hatun'a karşı altınlar, vergi indirimi ve her yıl üretilen malüllerden isteniyor. Ertuğrul, altınların geri getirilmesini istiyor. Dragos'la kılıcı ile değil aklı ile savaşacağını söylüyor.

Sırma da İlbilge'nin kaçırıldığını öğreniyor. Ayrıca ağabeyinin zindana atıldığı bilgisini de alıyor. Alpleri ile yola çıkarak hana gidiyor. Hana giren Sırma Ertuğrul'u soruyor. Selcan onu sakinleştirmeye çalışıyor. Sırma durumu anlatarak sakin olamayacağını söylüyor. Selcan, Dragos konusunda Sırma'yı uyarıyor ama Sırma'nın kafasında bambaşka bir senaryo var. Selcan onu sakinleştirse de Sırma Emir Bahattin ile İlbilge'nin izdivacından haber vererek Selcan'ı tehdit ediyor.

Ertuğrul, Artuk Bey'in kaçırıldığını öğreniyor. Artuk Bey'in sırları öğrenmek için kaçırıldığını söylüyor. Artuk Bey'in konuşmayacağından emin ama bunu yapanları da cezasız bırakmayacak. Turgut'a emir vererek Artuk Bey'i bulmadan gelmemesini söylüyor.




#Diriliş
#Ertuğrul
#131
#Bölüm
5 yıl önce
default-profile-img