|

Diriliş Ertuğrul son bölüm izle, 62. bölümün tamamı! Video haber

Diriliş Ertuğrul son bölümü canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Uzun bir aradan sonra ekranlara gelen ve 62. bölümüyle herkesi kendine hayran bırakan Diriliş Ertuğrul’un dün akşamki yayınlanan videosunu haberimizden izleyebilirsiniz. İşte Diriliş Ertuğrul’un son bölümü…

Yeni Şafak
09:23 - 27/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:12 - 27/10/2016 Perşembe
Diğer

Diriliş Ertuğrul'un 62. bölümü ( son bölüm ) sizler için hazırladık. TRT 1 ekranlarında dün akşam yayınlanan ve herkesi kendine hayran bırakan Diriliş Ertuğrul herkesi ekran başına kilitledi. Sizler de son bölümü izlemediyseniz, haberimizde bulunan videodan Diriliş Ertuğrul'un son bölümünü izleyebilirsiniz.







DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ


TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Engin Altan Düzyatan, Cengiz Coşkun ve Hülya Darcan gibi ünlü isimlerin yer aldığı 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden ilk görüntüler izleyici ile paylaşıldı. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu 26 Ekim Çarşamba yani bugün başlıyacak. Her hafta reyting rekorları kıran dizinin kadrosuna birçok oyuncu katıldı.



Kardeşlerinden ayrılıp göç yoluna düşen Ertuğrul Bey, obasını Karacadağ eteklerine getirmiştir. Bu diyarda onu daha zorlu şartlar beklemektedir. Artık bir bey olan Ertuğrul, obasının geçimini sağlamak için kılıcının yanında ticari zekâsını da kullanmak zorundadır. Ticaretin kalbinin attığı Hanlı Pazar'da yeni dostları ve yeni düşmanları olacaktır. Hancı Simon diyara uzaklardan gelen Ertuğrul Bey'e pazarında ticaret yapma fırsatı verecek midir? Ertuğrul Bey, altının her şey demek olduğu bu pazarda var olabilmek için nasıl bir yol izleyecektir? Bölgenin en güçlü obası olan Çavdarların, Ertuğrul Bey'e ve obasına yaklaşımı nasıl olacaktır? Çavdar Obasını demir yumrukla yöneten Candar Bey ve oğlu Ural Bey Ertuğrul Bey'in gelişi ile değişen ticari dengelere karşı önlem almak zorunda kalacaklardır. Ancak bu önlemler ve Hancı Simon'un yüklendiği gizli misyon, ardı arkası kesilmeyecek olayların fitilini ateşleyecektir. Kendini ihanetlerin, gizli ittifakların ve fitnenin tam ortasına bulan Ertuğrul, kutlu yolculuğunu ve gizli görevini sürdürebilmek için büyük fedakârlıklar yapmak zorundadır…




DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN "CANDAR BEY'İ KALP KRİZİ GEÇİRDİ


Diriliş Ertuğrul'un 3. sezonunda dahil olan oyunculardan olan ve Candaroğulları Beyliğinin Candar Beyi karakterine can veren usta oyuncu Erden Alkan'ın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.



Erden Alkan, 22 Ekim Cumartesi akşamı evinde geçirmiş olduğu kalp krizi nedeni ile MarmaraÜniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırıldı. Geçirmiş olduğu operasyon sonrasında yoğun bakıma alındığı öğrenilen Alkan'ın sağlık durumunu doktorlar kontrol ediyor. Alkan'ın bu sezon diziye devam edip etmeyeceği bilinmiyor.





#Diriliş Ertuğrul
#Diriliş son bölüm
#Diriliş Ertuğrul 62. bölüm
7 yıl önce