|

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

TRT'nin sevilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un ne zaman başlayacağı ve yeni oyunculardan kimlerin kadroya dahil olduğu diziyi takip edenler tarafından büyük merak konusu oluyor. Peki, Diriliş ne zaman başlayacak? İşte diziye dair son gelişmeler ve açıklamalar.

Yeni Şafak
11:29 - 18/10/2018 четверг
Güncelleme: 11:48 - 18/10/2018 четверг
Diğer
Diriliş Ertuğrul yapımcısından açıklama.
Diriliş Ertuğrul yapımcısından açıklama.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezonda yeni heyecan ve yeni oyuncularla başlayacak. Oyuncu Burak Özçivit'in de diziye dahil olmasıyla dizinin büyük kazanç sağlayacağı belirtiliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5 SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezon çalışmalarının devam ettiği yönünde açıklamalar yapılan Diriliş Ertuğrul'da, dizinin "Diriliş Ertuğrul" konseptiyle devam edeceğine dair açıklamalar yapıldı. İşte, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamalar;

"Kamuoyu Duyurusu! Diriliş Ertuğrul" dizimizin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. "Diriliş Ertuğrul" daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da ''Diriliş Ertuğrul'' konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."


DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haberverdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak.

Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor.

"Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi.

#Diriliş
#Diriliş Ertuğrul
5 лет назад
default-profile-img