|

E Okul not giriş ekranı kapandı mı? Öğretmen not giriş süreci sona erdi mi?

E Okul not giriş ekranının kapanıp kapanmadığı merak ediliyor. Yarıyıl tatili başlamadan önce öğretmenler sisteme son girişlerini yapıyor. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden öğretmenler notları öğrenebiliyor. Peki, E Okul ne zaman kapanacak 2022? Karne günü öncesi E Okul VBS kapanacak mı? İşte MEB bilgileri

22:54 - 18/01/2022 Salı
Güncelleme: 23:00 - 18/01/2022 Salı
Yeni Şafak
eokul
eokul

Aşırı yoğunluk yaşanan e-Okul sistemine ulaşmakta sıkıntı çeken veli ve öğrenciler "e-Okul ne zaman kapanacak ve kapandı mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki; E Okul 1. dönem not girişi kapandı mı? E Okul ne zaman kapanacak?

E-OKUL NOT GİRİŞ EKRANI KAPANDI MI?

2021-2022 eğitim öğretim yılı sınav sonuçlarının belli olmasıyla başlayan not girişinin ne zaman biteceği araştırılıyor. Bilindiği gibi Öğrencilerin Takdir ve Teşekkür hesabı yapabilmesi içn notlarının hepsinin girilmiş olması gerekiyor.

E OKUL NE ZAMAN KAPANACAK, NOT GİRİŞİ KAPANDI MI?

Öğrenciler yarıyıl karnelerini 21 Ocak Cuma günü alacak ve 2021-2022 sömestr tatili 24 Ocak Pazartesi itibarıyla baişayacak. e-Okul sistemine not girişleri sınav sonuçlarının açıklanmasıyla başladı ve şu an devam ediyor. Sistem, karnelerin verilmesinden bir kaç gün önce kapanıyor.

#eokul
#eokul not giriş
#eokul öğretmen girişi
#e okul not giriş ekranı
2 yıl önce