|

e-YDS sınav giriş belgesi erişime açıldı! ÖSYM 2016 e-YDS

e-YDS sınav giriş yerleri belgesi ÖSYM'nin resmi sitesi olan ais.osym.gov.tr adresinden öğrenilebilecek. e yds sınavı 16 Temmuz 2016 günü yapılacak. İşte Elektronik Yabancı Dil Sınavı (E-YDS) sınav giriş belgesi ve yerleri ile ilgili sonuçları haberimizdeki bağlantı üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Yeni Şafak
12:54 - 13/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:02 - 13/07/2016 Çarşamba
Diğer

ÖSYM'nin resmi twitter adresi üzerinden yapılan açıklama ile e-YDS sınav giriş yerleri belgesi erişime açıldı. ÖSYM tarafından yeni yapılan açıklamaya göre E-YDS sınav süresi 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı. E-YDS giriş belgesi ÖSYM'nin resmi sitesi olan ais.osym.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.



e-YDS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?


Bu sene 7'incisi yapılacak olan Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) yaklaşıyor. Adaylar, e-YDS sınav giriş yerlerini 13 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 14.00'den itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/ internet adresinden erişebilecek.



ÖSYM E-YDS SINAV SÜRESİNİ UZATTI


ÖSYM

'nin resmi

twitter

hesabı üzerinden yapılan açıklamada;


'16 Temmuz 2016 tarihinde, saat 14.00'te yapılacak olan e-YDS 150 dakika yerine 180 dakika olarak uygulanacaktır!'denildi.



ÖSYM'nin o duyurusu;


''e-YDS 2016/7: Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi



16 Temmuz 2016 tarihinde, saat 14.00'te yapılacak olan Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.



Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.



e-YDS elektronik ortamda yapılacağından, adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile bir deneme e-sınavı hazırlanmıştır. Bu sınavlara katılacak adayların sınavdan önce deneme sınavından yararlanmaları önemlidir. Adaylar, Deneme e-Sınav Uygulamasına aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.



Adaylara saygı ile duyurulur.



ÖSYM BAŞKANLIĞI''


#e-YDS sınav giriş belgesi
#ÖSYM
#e-yds
#2016 E-YDS
8 yıl önce