|

Eba.gov.tr neden açılmıyor? EBA e-kurs kayıtları uzatılacak mı?

Eba.gov.tr neden açılmıyor? Sabah saatlerinden itibaren e-kurs hizmetlerinden faydalanmak isteyen öğrenciler sisteme giriş yapmaya çalıştıklarında hata sayfası ile karşılaştı. Bugün ise e-kurs kayıtlarında son gün. Peki eba.gov.tr neden açılmıyor ve e-kurs kayıt başvuruları uzatılacak mı?

Yeni Şafak
15:03 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 15:14 - 27/09/2016 Salı
Diğer

Eba.gov.tr neden açılmıyor? E-kurs kayıt başvurularını gerçekleştirmek isteyen öğrenciler sisteme girdiklerinde hata sayfası ile karşılaştılar. Akademik takvime göre ise bugün e-kurs kayıtlarında son gün. Ancak öğrenciler sisteme giremedikleri için e-kurs başvuru sürelerinin uzatılıp uzatılamayacağını merak ediyor. Peki herhangi bir açıklama geldi mi?





  1. Başvurular uzatıldı
  • EBA üzerinden yapılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başvurularının, EBA'da meydana gelen yoğunluktan dolayı başvuru süresinin uzatıldığı öğrenildi. Dün akşam saatlerinde ve gece yarısında EBA'ya girişin zor olduğu görülmüştü.
  • Bu nedenle MEB, e-Kurs kayıtlarının başvuru süresini uzattı. MEB tarafından gönderilen yazıda E-Kurs başvuru sürelerinin uzatıldığı belirtildi.
  • Buna göre;
  • e- Kurs merkezi ve öğretmen kurs taleplerinin 28 Eylül 2016 Çarşamba günü mesai saati sonuna kadar devam edeceği;
  • Öğrenci kurs taleplerinin DYK'ların
    29 Eylül 2016 Perşembe günü
    mesai saatinin sonuna kadar uzatıldığı belirtildi.

Erişim sağlanamıyordu

Siteye girmeye çalışan öğrenciler "

ERR_EMPTY_RESPONSE

" hata kodu ile karşılaşıyor.


Yetkililer tarafından soruna ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Sorunun devam etmesi halinde ise e-kurs kayıtlarıyla ilgili herhangi bir açıklama gelebilir.








Takvimden de görüldüğü üzere öğrenci başvurularının alınmasında son tarih 27 Eylül olarak gözüküyor.








#EBA
#EBA.gov.tr
#EBA neden açılmıyor?
8 yıl önce