|

Elazığ'da yarın okullar tatil mi? 29-30 Aralık Elazığ hava durumu!

Elazığ'a yoğun kar yağışı bekleniyor. Elazığ'da yarın (29 Aralık Perşembe) okullar tatil mi? Önümüzdeki 5 gün Elazığ'da hava durumu nasıl olacak? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezinden alınan verileri sizlere sunuyoruz.

Yeni Şafak
14:36 - 28/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:39 - 28/12/2016 Çarşamba
Diğer

29-30 Aralık Elazığ'da okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtını öğrenciler tarafından merak konusu oluyor. Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken okullarda eğitimi de etkilemektedir. Yoğun kar yağışı sebebiyle bazı illerde okullar tatil ilan ediliyor. Elazığ Valiliğinden ya da Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılacak açıklamaları anında sizlere sunacağız. Peki Elazığ'da okullar tatil mi? Yarın Elazığ'da hava durumu nasıl olacak? İşte tüm ayrıntılar…





Elazığ'da yarın okullar tatil mi?


Elazığ'da yarın okullar tatil mi? sorusuna dair henüz Valilikten yapılmış resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Yapılacak resmi açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.



Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, perşembe ve cuma günü için Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli'de yoğun kar yağışı beklendiğini bildirdi. Bölge genelinin balkanlar üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine girdiğini belirten merkez tarafından yapılan açıklamada, “Yağışların perşembe ve cuma günü bölgemiz genelinde etkili olacağı bekleniyor. Yağışların, Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli'de yoğun kar yağışı, Adıyaman'da ise kuvvetli yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor" denildi. Yağışların, 2016 yılının son gününe kadar bölge genelinde etkisini sürdüreceğini de aktaran merkez, rüzgarın da perşembe günü Güneydoğu yönünden saatte 60 kilometre kuvvetli hızla eseceği bilgisini verdi. Uyarıda da bulunan merkez, yoğun kar yağışları nedeniyle, bölgede birbirine bağlayan karayollarında ulaşımda aksamalar olabileceğini, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi ihtimaline karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olmasını istedi.




#Elazığ'da yarın okullar tatil mi?
#Elazığ
#Elazığ hava durumu
#Okullar tatil mi?
7 yıl önce