|

ESKİ EVİ YENİLEMENİN EN KOLAY YOLU

Eviniz eskidi mi, komşularınızdan mı şikâyetçisiniz, sığmıyor musunuz, merkeze yakın hayatın içinde bir ev mi arıyorsunuz, yoksa şehrin dışında temiz hava bol oksijenle orman yürüyüşlerini mi özlediniz?

iLAN
01:15 - 9/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 11:51 - 11/03/2019 Pazartesi
Diğer
Ortayaka
Ortayaka

Çocuğun okul çağı geldi, bölgenin iyi okullarına yakın mı olmak istiyorsunuz?

Peki ya eski eviniz? Emlakçılarla koşturup evinizi satıp yenisini almak istiyorsanız ama iş güç arasında zamanınız mı yok? Deprem bölgesinde kentsel dönüşüm beklemekten, görüşmeler yapmaktan yorgun mu düştünüz?

Her ne sebeple olursa olsun yeni bir ev arayışınız varsa Google’da Ev Arıyorum diye arama yaparak veya sadece gazete ve internet sitelerindeki ilanları takip ederek kafanızı karıştırmayın.

Bugün itibariyle topraklarımızın yüzde 66’sı, nüfusumuzun yüzde 71’i 1. ve 2. dereceden deprem bölgesinde yaşıyor. Ülkemizde son yüzyılda büyüklüğü 6 ve üzerinde yaklaşık 56 deprem meydana geldi. Bu depremlerde yaklaşık 82 bin vatandaşımızı kaybettik. Yine, Avrupa İstatistik Ofisi'nin verilerine göre, Türkiye'de 19,5 milyon konuttan 7,5 milyonu sorunlu. Bu sorunlu konutlarda en az 30 milyon kişi yaşıyor.

Hem depremin yıkıcı etkilerini azaltmak hem de hayat standartlarımızı yükseltmek için hepimiz dayanıklı, modern, güzel ve yeni evlerde yaşamayı hak ediyoruz.


Konutunuzu yenilemek için, İstanbul’da bulundukları bölgelerin getiri potansiyeli en yüksek projelerini araştırarak işe başlayabilirsiniz. Çekmeköy’den Sancaktepe’ye, Basın Ekspres’den Bahçelievler’e, Kandilli’den Ataköy’e kadar geniş bir çerçevede semt semt hem bütçenize göre hem de hayalinizdeki gibi bir eve sahip olmak sizin de hakkınız.


Code for Pixel: NEF NEO NATIVE

Begin Sizmek Conversion Action Tracking Code Version 9

End Sizmek Conversion Action Tracking Code Version 9

#kentsel dönüşüm
#konut
#ev
5 yıl önce