|

Eskişehir'de yarın (11 Ocak) okullar tatil mi? Eskişehir Valiliği açıklama yaptı mı?

Eskişehir'de kar şehir beyaz bürüdü. Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? sorusu öğrenciler tarafından büyük merak konusu oluyor ve gözler Eskişehir Valiliğinden gelecek açıklamada. Yurdun bazı kesimlerinde etkili olan kar yağışı eğitimde ve ulaşımda aksamalara neden oldu. Peki 11 Ocak 2017 günü okullar tatil mi? İşte ayrıntılar ve son gelişmeler…

Yeni Şafak
14:58 - 10/01/2017 Salı
Güncelleme: 15:04 - 10/01/2017 Salı
Diğer

Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? 11 Ocak 2016 Çarşamba günü okullar tatil mi? Eskişehir Valisinden tatil açıklaması var mı? Önümüzdeki günlerde Eskişehir'de hava durumu nasıl olacak? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Eskişehir'de etkili olan kar yağışı sonrası kentin tarihi ve turistik bölgelerinde güzel görüntüler ortaya çıktı.





Eskişehir'de yarın okullar tatil mi?


Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtına dair Eskişehir Valiliğin yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor. Yapılacak açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.



Türk Dünyası Vakfı tarafından yaptırılan ve Türk coğrafyasındaki yaklaşık 33 mimari eserin minyatürlerinin bulunduğu "EsminyaTürk"teki eserler, yağan kar sonrası seyrine doyumsuz görüntüler oluşturdu. Selimiye Camii, Çifte Minareli Medrese, Divriği Ulu Camii, Diyarbakır Ulu Camii ile Ahlat Ulu Kümbet'in yanı sıra Orkun Abideleri, Mostar Köprüsü gibi eserlerin de yer aldığı ''EsminyaTürk''te vatandaşlar fotoğraf çekti. Beyaza bürünen Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı içindeki yapay gölet de kısmen dondu. Vatandaşlar park içindeki ''Masal Şatosu'' ile ''Korsan Gemisi'' önünde özçekim yaparak karın keyfini çıkardı. Odunpazarı bölgesinde bulunan tarihi evler ve Kurşunlu Külliyesi de vatandaşların ilgi odağı haline geldi.




#Eskişehir'de yarın okullar tatil mi?
#Eskişehir hava durumu
#Eskişehir
#Eskişehir Valiliği
7 yıl önce