|

Facebook giriş - Facebook neden açılmıyor, çöktü mü?

Facebook giriş için haberimizi inceleyebilirsiniz. Dün gece geç saatlerden itibaren kullanıcılar Facebook’a girmekte zorlanıyorlar. Özellikle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen hain saldırının ardından gece saatlerinde erişim sıkıntısı başladı. Kullanıcılar ise Facebook’un enden açılmadığını merak etti. Peki Facebook’a nasıl giriş yapılır?

Yeni Şafak
08:15 - 29/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 05:16 - 29/06/2016 Çarşamba
Diğer

Facebook giriş neden yapılmıyor? Kullanıcılar sabah saatlerinden itibaren Facebook üzerinde işlemlerini gerçekleştiremiyorlar. Oyun oynamak, bilgi almak, arkadaşlarıyla sohbet etmek ve ticari işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar erişim sıkıntısı çekiyor. Facebook'un neden açılmadığını merak eden kullanıcılar, bir yandan da nasıl giriş yapılacağını merak ediyor. Peki Facebook'a nasıl giriş yapılır?



Facebook'un neden açılmadığı henüz bilinmiyor ve yetkililerden herhangi bir açıklama geldi. Ancak patlama sonrasında erişim sıkıntısının yaşanması ise büyük bir ihtimal bilgi kirliliğinin önüne geçilmesi için alınan bir yöntem olabilir.



Kullanıcılar illegal yollarla Facebook'a giriş yapabilirler ancak bu bağlantı çeşitlerinin zararlı olmasından dolayı önermiyoruz.





Havalimanındaki Saldırının Ardından Facebook Güvenlik Butonunu Etkinleştirdi

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısının ardından kullanıcılarına, “Güvende misin, güvendeysen bunu arkadaşlarına bildir” mesajı gönderdi.


İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısının ardından sosyal paylaşım sitesi Facebook harekete geçti. Facebook, kullanıcılarına “Güvende misin? Görünüşe göre Atatürk Havalimanı'nda patlamadan etkilenen bölgedesin. Güvende olduğunu arkadaşlarına bildir” iletisi gönderdi.


Facebook'un “Güvendeyim- Bölgede değilim” butonlarını etkinleştirmesiyle birlikte, kullanıcılar güvende olup olmadıklarını sosyal medyada paylaşıyor.Facebook bu yanıtları da diğer kullanıcılara bildirim olarak gönderiyor.



Facebook giriş için haberimizi inceleyebilirsiniz. Dün gece geç saatlerden itibaren kullanıcılar Facebook'a girmekte zorlanıyorlar. Özellikle Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen hain saldırının ardından gece saatlerinde erişim sıkıntısı başladı. Kullanıcılar ise Facebook'un enden açılmadığını merak etti. Peki Facebook'a nasıl giriş yapılır?




#Facebook
#Facebook giriş
#Facebook neden açılmıyor
8 yıl önce