|

Facebook'tan oyun oyna! Facebook yeni oyunları

Facebook'tan oyun oynamak için haberimize bakabilirsiniz. Sosyal medya devi Facebook'tan bedava oyun oynamak ve yeni oyunları görmek isteyenler yazımızda paylaştığımız bilgilere bakabilirler. Ülkemizde en sık kullanılan sosyal medya platformu olan Facebook üzerinden kolayca oyun oynayabilirsiniz.

Yeni Şafak
20:37 - 27/01/2017 Cuma
Güncelleme: 22:09 - 27/01/2017 Cuma
Diğer

Facebook'tan oyun oynamak isteyenler buraya bakabilirler. 13 yıl önce Amerika'nın Massachusetts eyaletinde kurulan dev sosyal medya platformu Facebook, geliştirdiği yeni özellikler ve uygulamalar ile beğeni kazanmaya devam ediyor. Dünya genelinde yaklaşık 2 milyar kullanıcısı bulunan Facebook, oyun meraklıları için özel bir sayfaya sahip. Facebook üzerinden online oyun oynamak isteyenler bir çok türde oyunu anında bulabilir ve oynayabilir. Sizler için derlediğimiz haberden Facebook'un oyun sayfasını görebilirler.



Facebook üzerinden oyun oynamak için kullanıcı girişi yapmanız gerekiyor.



mak için tıkla







Zuckerberg Arama motorunu satın aldı


Ünlü sosyal paylaşım platformu Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve Eşi Priiscilla Chan yeni bir girişime imza attılar. Ünlü çift, yardım kuruluşu olarak adlandırılan girişim ile Meta adı verilen bir start-up projesini satın aldı.Meta adındaki arama motoru, akademik makalelere ulaşlmak için kullanılıyor. Bu arama motoru, Meta algoritmasında gelişmiş bir yapay zekaya sahip. Facebook'un yaptığı açıklamaya göre bu proje geliştirilecek ve ücretsiz olarak tüm kullanıcılara sunulacak. Söz konusu proje ile akademik makalelere ulaşmak oldukça kolaylaşacak. Bu sayede bilim insanları çalışmaları doğrultusunda önemli bilimsel makalelere kolayca ulaşarak çalışmalarını tamamlayabilecek.Tabi ki bu bilimsel araştırma yapan akademisyenlere, tez hazırlayan öğrencilere ve sıradan makale araştırması yapan öğrencilere yapacağı katkıyı unutmamak lazım.Bu arama motoru ile Zuckerberg, Google'nın da akademiye de rakip olmuş görünüyor.

#Facebook
#Facebook oyun oyna
#Yeni oyunlar
#Facebook oyunları
7 yıl önce