|

Fatih Karagümrük-İstanbulspor maç sonucu: 1-2 (ÖZET)

Fatih Karagümrük ile İstanbulspor, Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk devresinde Fatih Karagümrükspor aldığı 1 golle öne geçti. Ancak ikinci devrenin ilk 5 dakikasında İstanbulspor bulduğu 2 golle öne geçmeyi başardı. Fatih Karagümrük İstanbulspor maçı 2-1 skorla sona erdi. Peki, golleri atan kimler oldu? İşte Fatih Karagümrükspor İstanbulspor maçının özeti ve detayları...

08:20 - 4/10/2022 Salı
Güncelleme: 08:32 - 4/10/2022 Salı
Yeni Şafak
Fatih Karagümrükspor İstanbulspor özet
Fatih Karagümrükspor İstanbulspor özet

Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında Fatih Karagümrük ile İstanbulspor karşılaşması yaşandı. 3 maçtır kazanamayan Fatih Karagümrük ilk devreyi Mbaye Diagne'nin attığı golle 1-0 önde kapattı. İkinci devrede İstanbulspor fırtınası esti. Sarı-Siyahlılar 69'da Eduard Rroca ve 74'te Jetmir Topalli'nin golleriyle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve çıkışını sürdürdü.

FATİH KARAGÜMRÜKSPOR İSTANBULSPOR MAÇI SKORU

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçında İstanbulspor, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etti.

FATİH KARAGÜMRÜKSPOR İSTANBULSPOR MAÇI ÖZETİ

İlk yarıda Pirlo'nun, ikinci devrede Korkmaz'ın planları işledi. 38'de Fatih Karagümrük, Mbaye Diagne'nin golüyle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına moralli gitti. İkinci yarıda İstanbulspor fırtınası esti. Önce 69'da Eduard Rroca iyi bir kafa vuruşuyla skoru dengeledi, sonra 74'te hızlı gelişen atağı arka direkte Jetmir Topalli bitirdi: 1-2.

Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmayı İstanbulspor 2-1 kazandı. Bu sonuçla Sarı-Siyahlılar puanını 8'e yükseltti, Karagümrük ise 6 puanda kaldı.

FATİH KARAGÜMRÜKSPOR İSTANBULSPOR MAÇTAN DAKİKALAR:

  • 1' Ali Şansalan ilk düdüğü çaldı, karşılaşma başladı.
  • 8. dakikada Caner Erkin’in sol taraftan kullandığı kornerde Caulker’in kafa vuruşu az farkla kalenin solundan auta çıktı.
  • GOL | 38. dakikada hızlı gelişen Karagümrük atağında Colley sağ kanatta destek bekledi, Ozdoev o desteğe geldi, topu alır almaz bekletmeden içeri ortaladı, Mbaye Diagne de ceza alanı içinde kafa vuruşunu yapıp, ağları sarstı.
  • 40. dakikada Fatih Karagümrük atağında Kouassi sol taraftan rakip savunma oyuncusunu çalımlayarak ceza sahası içine girdi ve şutunu çekti. Meşin yuvarlak yan ağlarda kalarak auta çıktı.
  • GOL | 69. dakikada Muammer Sarıkaya sol kanattan korneri paslaşarak kullandı, bir daha topu aldı, içeriye bakıp net bir orta kesti, Rroca şık bir kafa vuruşuyla kaleci Viviano'yu mağlup ediyor. Skor şimdi 1-1.
  • GOL | 74. dakikada sol kanattan Duhan hızlı çıktı, savunma arkasına sarkan Ethemi'yi gördü, Ethemi'nin ceza alanı içine yerden gönderdiği topa arka direkte Topalli vurdu ve İstanbulspor 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçti.
  • GOL | 80'de İbrahim Yılmaz uzaklardan kaleyi düşündü, sert şutu üst direkten dışarı çıktı.




#fatih karagümrükspor
#istanbulspor
#fatih karagümrükspor istanbulspor
#süper lig
#süper lig özet
#karagümrükspor maçı özeti
#istanbulspor maç özeti
2 yıl önce