|

Fenerbahçe Grasshoppers maçını şifresiz veren yabancı kanallar burada! 18 Ağustos

Fenerbahçe Grasshoppers maçını şifresiz veren yabancı kanalları haberimizden görebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Fenerbahçe evinde Grasshoppers takımını konuk ediyor. Mücadele Dsmart kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı şifresiz olarak izlemek isteyen futbolseverler Fenerbahçe Grasshoppers maçını şifresiz veren kanalları merak ediyor. İşte karşılaşmadan son gelişmeler ve maçı şifresiz veren kanalların listesi.

Yeni Şafak
22:06 - 18/08/2016 Perşembe
AA
Fenerbahçe Grasshoppers
maçını şifresiz veren kanalları

haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. Futbolseverlerin heyecanla bekleidiği Fenerbahçe Grasshoppers

maçı başlıyor. Bu mücadele şifreli olarak Dsmart smartspor kanalından yayınlanacak. Fenerbahçe Grasshoppers maçını şifresiz izlemek isteyen taraftarlar ise maçı şifresiz veren kanalların hangileri olduğunu öğrenmek istiyor. Sizler için derlediğimiz bu haberden Fenerbahçe Grasshoppers maçını uydu üzerinden yayın yapan şifresiz veren kanallar listesini bulabilirsiniz. Ayrıca Fenerbahçe Grasshoppers maçından son gelişmeleri ve ilk 11'leri de buradan görebilirsiniz. İşte tüm detaylar.



Fenerbahçe - Grasshoppers maçından bilgiler


UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Fenerbahçe-Grasshoppers maçının hakem ve takım kadroları şöyle:



Stat: Ülker



Hakemler: Robert Schörgenhofer, Roland Riedel, Markus Gutschi (Avusturya)



Fenerbahçe: Volkan Demirel, Van der Wiel, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Salih Uçan, Emenike, Fernandao, Chahechouhe



Grasshoppers: Vasic, Lavanchy, Bamert, Lüthi, Sigurjonsson, Kallström, Pnishi, Basic, Caio, Munsy, Gjorgjev






Maçı şifresiz vermesi beklenen kanallar listesi


Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze),İdman Tv, OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD,Az Tv



Fenerbahçe ve Grasshoppers yemekte bir araya geldi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın karşılaşacağı İsviçre ekibi Grasshoppers'ın yöneticileri ve maçın UEFA temsilcilerine Faruk Ilgaz Tesisleri'nde akşam yemeği verdi.


Gerçekleşen yemeğe, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Engin Dumanlı, Grasshopper Kulübü Başkanı Stephan Anliker, CEO Manuel Huber, Yönetim Kurulu Üyesi Andras Gurovits ile İnsan Kaynakları Direktörü Paul Bollendorff katıldı. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban ve Grasshopper Kulübü Başkanı Stephan Anliker, yemeğin iki kulübün birbirlerini daha yakından tanıması adına önemli olduğunu ve dostluk ilişkilerini geliştirmek istediklerini belirttiler.


UEFA delegasyonudan Juha Karjanlainen ve Dag Steinar Vestlund'un da yer aldığı yemek, her iki kulüp temsilcilerinin birbirlerine karşılıklı hediye vermesi ile sona erdi.



Pier Luigi Tami: “Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla oynamak bizim için gurur kaynağı"


Grasshoppers Teknik Direktörü Pier Luigi Tami, “Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla oynamak bizim için gurur kaynağı. İki maçımız var ve biz bu şekilde devam edebiliriz diye düşünüyoruz ve bugün maçın tadını çıkarmak istiyoruz" dedi.


UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu ilk maçında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Grasshopper'da Teknik Direktör Pier Luigi Tami ve futbolcu Benjamin Luthi açıklamalarda bulundu.


“Avrupa Ligi'nde oldukça iyi işler çıkardı"


Pier Luigi Tami, Fenerbahçe ile oynanacak maç ile alakalı yaptığı değerlendirmede, “Bu oyun bizi gerçekten şimdiden çok mutlu ediyor. Bizim takımımız Avrupa Ligi'nde oldukça iyi işler çıkardı. Genç bir takımımızla böyle bir imkan sağlandığı için memnunuz. Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla oynamak bizim için gurur kaynağı. İki maçımız var ve biz bu şekilde devam edebiliriz diye düşünüyoruz ve bugün maçın tadını çıkarmak istiyoruz" açıklamalarında bulundu.


“Bunun avantajı ya da dezavantajı vardır"


Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat'ı takımın başına getirildiği hatırlatılması üzerine Tami, “Yeni bir teknik direktör olduğu zaman yeni bir motivasyon oluşur ve tabi ki burada bir avantajdan söz etmek için henüz erken. Çünkü yeni bir antrenörün yeni fikirleri olur ve bu fikirler 2 gün içinde uygulanması söz konusu değildir ve bunun avantajı ya da dezavantajı vardır" diye konuştu.


“Biz 2006'yı oynamıştık"


2006 yılında Dünya Kupası öncesi oynanan ve o dönemde yardımcı antrenör olduğu İsviçre Milli Takımı ile olaylı play-off maçında Türkiye ile olan anısının sorulması üzerine Pier Luigi Tami, “Evet ben bu stadyuma gelmiştim ve biz 2006'yı oynamıştık. Dünya Kupası'nda Almanya'da çok güzel anlar yaşamıştık. Kaybettik ama daha sonra 2-0 İsviçre olarak kazandık. Benim hatıralarım çok olumlu" dedi.


Luthi: “Olağanüstü bir coşkuyla karşılaşacağız"


Grasshoppers Kulübü futbolcusu Benjamin Luthi ise, “Benim kariyerimde çok farklı bir yeri olacak maç. Oldukça iyi bir atmosfer olan olağanüstü bir coşkuyla karşılaşacağız. Yapabildiğimizin en iyisini yapmayı düşünüyoruz. Bende bu maçı izlemiştim düdük çaldıktan sonra resimler hala gözümün önüne geliyor. Yarın bir oyun oynayacağız ve o zaman İsviçre Türkiye'ye karşı oynamıştı yarın biz Fenerbahçe'ye karşı oynayacağız. Kıyaslanacak bir durum yok aslında" diye konuştu.


İsviçre ekibi, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını basın toplantısının ardından gerçekleştirdiği idmanla tamamlayarak kampa girdi.



Fenerbahçe Grasshoppers maçını şifresiz veren yabancı kanallar

ı haberimizden görebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Fenerbahçe evinde Grasshoppers takımını konuk ediyor. Mücadele Dsmart kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı şifresiz olarak izlemek isteyen futbolseverler Fenerbahçe Grasshoppers maçını şifresiz veren kanalları merak ediyor. İşte karşılaşmadan son gelişmeler ve maçı şifresiz veren kanalların listesi.


#Fenerbahçe
#Grasshoppers
#play-off
#UEFA Avrupa Ligi
#Maçı şifresiz veren kanalların listesi
8 yıl önce