|

Fenerbahçe Jonathan Silva ile sona yaklaştı - Transfer haberi

Fenerbahçe Arjantin'li sol bek'i transfer etmek için kolları sıvadı. Boca Juniors'ta forma giyen Jonathan Silva için tarafların kiralık olarak anlaştığı bilgisi geldi. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ile geçen sezon'un sonlarında yaşadığı problemler nedeniyle takımdan gönderilen Milli futbolcu Caner Erkin'in yerini doldurmak için çare Arjantin'de bulundu. Haberin devamını sizler için sayfamızda hazırladık.

Yeni Şafak
21:56 - 9/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:24 - 9/07/2016 Cumartesi

Fenerbahçe sol bek transferi için atağa kalktı. Caner Erkin'in takımdan ayrılmasının ardından sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Boca Juniors'ta forma giyen Jonathan Silva ve kulübü ile kiralık olarak anlaştığı iddia edildi.


22 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe'yi sosyal medyadan takibe alması da hem transfer gelişmesinin geldiği noktayı gözler önüne serdi, hem de taraftarlar arasında heyecan yarattı. Jonathan Silva bu sezon Boca Juniors'ta 30 maçta forma giyerken 1 gol atıp 2 de asist yaptı. 22 yaşındaki Arjantinli oyuncu daha önce Sporting ve Estudiantes formaları giymişti. Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Belçika milli takım forması giyen ve futbol yaşantısını Belçika'da sürdüren Jordan Lukaku (Romelu Lukaku'nun kardeşi) mevkinin bir numaralı gözdesi halini almıştı ancak bazı pürüzler nedeniyle transferin rafa kalkmasına sebep olmuştu.





Fenerbahçe'nin genç isimleri umutlu


Fenerbahçe'nin yeni isimlerinden Aatif Chahechouhe, Voluntari maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda bu takımda olmaktan dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi.


Smart Spor'a konuşan Aatif Chahechouhe, "Her şey çok iyi. Burada olmaktan dolayı çok memnunum. Hocamız yeni sistem deniyor. Onun istediklerine adapte olmaya çalışıyorum. Bende Aatif gibi oyamaya çalışacağım. Bu sistemin işlememesi için hiçbir sebep yok. Şu anda bir hazırlık maçı yaptık. Yavaş yavaş ritmimizi buluyoruz" dedi.


Voluntari ile oynanan hazırlık maçında Sarı-lacivertli takımın ikinci golünü kaydeden Ramazan Civelek, formanın değerini vermek için elinden geleni yapmaya çalıştığını belirtti.


Genç oyuncu, "Bize verilen formanın değerini kullanmaya çalışıyoruz. Çok çalışmaya ve hocanın söylediklerini yapmaya çalışıyorum. Umarım sezon içinde de şans bulur ve oynarım. Ve bu şansı iyi değerlendiririm. Ligde de şans bulmak istiyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.


Takım içindeki herkesten bir şeyler öğrenmeye çalıştığını ifade eden Ramazan Civelek, "Çok tecrübeli takımımız. Ben hepsinden en iyileri almaya çalışıyorum. Onlardan öğrendiklerimi en iyi şekilde alıp, bu formaya layık olurum" dedi.


Fenerbahçe'nin üçüncü golünü kaydeden bir başka genç oyuncu Melih Okutan ise şu ifadeleri kullandı:


"Benim için gol çok iyi oldu. Burada iyi bir kamp süreci geçirdik. Bende bugün süre aldım ve şansımı iyi değerlendirdiğimiz düşünüyorum. Hedefim burada kalıcı olmak ve uzun yıllar bu camiaya hizmet etmek. Hocamız da sürekli biz genç oyuncularla iletişim halinde. Ona da buradan teşekkür ediyoruz.



#Fenerbahçe
#Jonathan Silva
#Boca Juniors
#Transfer
8 yıl önce