|

Fenerbahçe Juventus Bükreş maçı hangi kanalda, şifreli mi? Hazırlık maçı

Fenerbahçe Romanya’nın Juventus Bükreş takımı ile bu akşam karşı karşıya geliyor. Takımını önemli isimlerle güçlendiren ve bu sezonun ilk maçına çıkacak olan Fenerbahçe, sezona iyi başlamak istiyor. Taraftarlar ise bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Juventus Bükreş maçının hangi kanalda ve şifreli mi olup olmadığını merak ediyor. Peki Fenerbahçe Juventus Bükreş maçı hangi kanalda ve şifreli mi?

Yeni Şafak
19:05 - 8/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 19:08 - 8/07/2017 Cumartesi
Diğer
Fenerbahçe Juventus Bükreş maçı hangi kanalda, şifreli mi?
Fenerbahçe Juventus Bükreş maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Fenerbahçe Juventus Bükreş maçı bu akşam hangi kanalda ve şifreli mi? Fenerbahçe bu sezonun ilk hazırlık maçında Romanya’nın Juventus Bükreş takımı ile karşılaşıyor. Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, bu maçla takımdaki eksiklikleri görecek. İşte Fenerbahçe Juventus Bükreş maçı kanal bilgileri.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında Romanya’nın
Juventus Bükreş
takımıyla karşılaşacak.
8 Temmuz Cumartesi
günü Düzce Stadı’nda oynanacak maç saat 18.00’te başlayacak ve D Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe sezonun ilk maçına çıkıyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde kadrosunu Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Carlos Kameni ile güçlendiren sarı lacivertliler, Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdürdüğü kamp döneminin son gününde Romanya’nın Juventus Bükreş takımıyla hazırlık maçında karşılaşacak.

Sezon öncesi çalışmaları kapsamında 11 Temmuz Salı günü İsviçre’nin Lozan şehrine hareket edecek olan Fenerbahçe 19 Temmuz Çarşamba gününe kadar burada kamp yapacak ve bu süre zarfında toplamda 4 hazırlık maçı oynayacak. Fenerbahçe sırasıyla 12 Temmuz Çarşamba günü Portekiz’in Sporting Lizbon CP, 15 Temmuz Cumartesi günü Fransa’nın Olympique Marsilya, 17 Temmuz Pazartesi günü İspanya’nın Athletic Club Bilbao ve 19 Temmuz Çarşamba günü Fransa’nın AS Monaco takımlarıyla karşılaşacak.

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi maçına ise 27 Temmuz 2017 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında çıkacak.

#Fenerbahçe
#Juventus Bükreş
#Fenerbahçe Juventus Bükreş hangi kanalda?
7 yıl önce