|

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı Pazar günü saat kaçta?

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı pazar günü saat kaçta başlayacak? Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşılaşacak. Bu önemli mücadelenin saat kaçta başlayacağını, takımlardan son gelişmeleri ve detaylı açıklamaları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:33 - 18/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 22:48 - 18/02/2017 Cumartesi
DHA
Fenerbahçe Kasımpaşa maçı Pazar günü saat kaçta?
Fenerbahçe Kasımpaşa maçı Pazar günü saat kaçta?

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı pazar günü saat kaçta başlayacak? Süper Lig'de heyecan tüm hızı ile devam ediyor. Ligin 21. haftasında Fenerbahçe evinde Kasımpaşayı konuk edecek. Saat 15.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. İşte maç öncesi son haberler.



Fenerbahçe Kasımpaşa maçına hazır


Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.


Teknik direktör Dirk Advocaat yönetiminde saat 18:00'da başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma, koşu ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.


Bu antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertliler, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.



Kasımpaşa, Fenerbahçe deplasmanında


Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak. Ülker Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak Fenerbahçe-Kasımpaşa mücadelesini Fırat Aydınus yönetecek.



Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i 4-0 mağlup ederek dikkati çeken bir sonuca imza atan lacivert-beyazlılar, Fenerbahçekarşısında da 3 puan arayacak.



Bu sezon rakip sahalarda çıktığı 9 maçın 7'sini kaybeden ve 2 galibiyet elde eden Kemal Özdeş yönetimindeki lacivert-beyazlı takım, ligde topladığı 24 puanla 11. sırada bulunuyor.



Ligde yaptığı son 2 maçtan sadece 1 puan çıkaran Dick Advocaat yönetimindeki Fenerbahçe ise 36 puanla 4. basamakta yer alıyor. Kasımpaşa'da Franck Etoundi ve Batuhan Altıntaş sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Ligde üçer sarı kartı bulunan Titi ve Veysel Sarı, bir kart daha görmeleri durumunda 22. haftadaki Bursaspor maçında cezalı duruma düş



Zirveye Kasımpaşa çelmesi


Sezon başında kulüp başkanı Turgay Ciner'in almış olduğu küçülme kararı sonrası Spor Toto Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Kasımpaşa, son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkati çekiyor.



Süper Lig'de ilk 5 maçında sadece 1 puan toplayan ve teknik direktör değişikliğinin ardından çıkışa geçmeyi başaran lacivert-beyazlı ekip, bu dönemde aldığı sonuçlarla zirve yarışında sıralamayı etkiledi.



Kasımpaşa, Süper Lig'in 20. haftasına lider giren Beşiktaş'ın deplasmanda Kardemir Karabükspor'a mağlup olmasının ardından zirve şansını yeniden yakalayan Medipol Başakşehir'i sahasında 4-0 yenerek çarpıcı bir sonuca imza attı.



Lacivert-beyazlılar, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'ın 32 puanla ilk iki sırada girdikleri ligin 14. haftasında da siyah-beyazlıları sahasında 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.



- Unvanları bitirdi


Kasımpaşa, ligin ilk 7 haftasında yenilgi yüzü görmeyen Osmanlıspor ile ilk 14 hafta mağlup olmayan Beşiktaş'ı yenerek, rakiplerinin namağlup unvanlarına son verdi.



Lacivert-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci ön eleme turunda Moldova'nın Zimbru, 3. ön eleme turunda Estonya'nın Nomme Kalju, play-off turunda Danimarka'nın Midtjylland ve gruplarda İsviçre'nin Zürih takımları ile Süper Lig'in ilk 7 haftasında mağlup olmayan Osmanlıspor'u deplasmanda 2-1 yenerek, Ankara temsilcisine bu sezon resmi maçlarda ilk yenilgisini yaşatmıştı.



İstanbul temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 6 karşılaşmada sadece 1 kez sahadan boynu bükük ayrılan ve Süper Lig'in ilk 14 haftasında yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş'ı da sahasında aynı skorla mağlup ederek siyah-beyazlı ekibi ligde ilk deviren takım olmuştu.



- "Fenerbahçe'yi de yenmeye gideceğiz"


Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yle oynayacakları maçta da iddialı olduklarını söyledi.



Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu ve oyuncular ile teknik heyetin güzel anlaştığını belirten Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:



"Medipol Başakşehir'den almış olduğumuz 3 puan bizim için oldukça önemliydi. Rakibiniz ne kadar güçlü olursa olsun, sizin iyi oynadığınız, onların ise kötü gününde olduğu maçlar vardır. Bizim açımızdan oldukça mutluluk verici bir sonuç. Lig son haftaya kadar böyle kıran kırana devam edecektir. Fenerbahçe maçında da iddialıyız. Fenerbahçe'yi de yenmeye gideceğiz. Yenebilir ya da yenilebiliriz ama kesinlikle kazanmaya gideceğiz. İyi oynarsak bunu da başaracağız."



Hasan Hilmi Öksüz, Süper Lig'in çekişmeli geçtiğini ve alt sıralardaki ekiplerle aralarında ciddi bir puan farkı olmadığını dile getirerek, şöyle devam etti:



"Kasımpaşa, Kemal Özdeş'in takımın başına gelişinden sonra gerçek kimliğine kavuştu. Ziraat Türkiye Kupası'nda son 8'e kalmış olmamız önemli bir gösterge. Arkadaş, dost ve takım olmuş bir ekibimiz var. Bunu da sahaya yansıtıyoruz. Lig oldukça zorlu geçiyor ve takımımız hak ettiği yere doğru gitmeye çalışıyor."



- "Türkiye'de 'büyük takım' diye bir şey yok"


Türkiye'de "büyük takım" diye bir kavramın olmadığını savunan Hasan Hilmi Öksüz, büyük kulüplerin de eskisi kadar gücü bulunmadığını kaydetti.



Anadolu takımlarının zaman zaman büyük kulüpleri çok rahat yenebildiğini vurgulayan Öksüz, "Anadolu kulüpleri ligde tutunmak adına ciddi şeyler yapmaya çalışıyor. Türkiye'de 'büyük takım' diye bir şey yok. Büyük kulüpler var ve büyük kulüpler artık eskisi kadar güçlü değiller. Bunlar, camiaları büyük olan ve geniş kitlelere hitap eden kulüpler. Takımlar ise zaman zaman küçük ya da büyük olabiliyor. Bu, transferlerin iyi yapılmasıyla ilgili bir durum." diye konuştu.



Bu sezon ortaya koyduğu performansla en güçlü takımın Medipol Başakşehir olduğunu savunan Öksüz, ligin kalan bölümünde tüm futbolculara ve kulüplere başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.



#Fenerbahçe
#Kasımpaşa
#Spor Toto Süper Lig
#maç saat kaçta
#21. hafta
#maç saati
7 yıl önce