|

Fenerbahçe-Panathinaikos Superfoods basketbol maçı Canlı İzle-Canlı skor

Fenerbahçe-Panathinaikos Superfoods basketbol maçını canlı izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. THY Avrupa Ligi 3. maçında Fenerbahçe, İstanbul'da Yunan ekibi Panathinaikos'u konuk ediyor. Saat 20.45'te başlayacak Euroleague maçını canlı izlemek ve maçtan tüm detayları görmek için haberimize bakabilirsiniz.

Yeni Şafak
21:01 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 21:09 - 25/04/2017 Salı
Diğer
​Fenerbahçe-Panathinaikos Superfoods ​basketbol maçı Canlı İzle
​Fenerbahçe-Panathinaikos Superfoods ​basketbol maçı Canlı İzle

Fenerbahçe-Panathinaikos Superfoods basketbol maçını canlı izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. THY Avrupa Ligi 3. maçında Fenerbahçe, İstanbul'da Yunan ekibi Panathinaikos'u konuk ediyor. Saat 20.45'te başlayacak Euroleague maçını canlı izlemek ve maçtan tüm detayları görmek için haberimize bakabilirsiniz.

Ülker Spor Arena'da oynanacak olan Fenerbahçe - Panathinaikos maçı saat 20.45'de başlayacak. Maç Bein Sport 3'ten canlı olarak ekranlara gelecek.

Seriyi uzatmak istemiyorlar-
Fenerbahçe şimdi de İstanbul’a taşınan seride işi kısa tutmanın peşinde... Panathinaikos’un geri dönüş yapmaması için Kanarya, bugünkü üçüncü maçı kazanıp, üst üste 3. kez Final-Four’a biletini kapmak için gün sayıyor... Ayrıca Obradovic önderliğinde Play-Off’larda hiç maç kaybetmeyen Kanarya, galibiyet serisine de bozmadan 9’a çıkartmaya çalışacak. Tabii taraftar da bu tarihi zafere tanıklık etmek ve takımlarına büyük destek vermek adına Ülker Arena’yı cehenneme çevirmeye hazırlanıyor. Coach Obradovic de oyuncularına, serinin daha yeni başladığını düşünerek konsantre olmalarını her defasında hatırlattığı belirtildi.

Panathinaikos ile oynanan maçların tartışmasız yıldızı olan Bogdan Bogdanovic, rekorları da alt üst etmeye devam ediyor. Çeyrek final serisinde iki kez MVP seçilerek bir ilke imza atan Sırp yıldız, bu iki maçta da 30 verimlilik puanını aştı ve tarihe geçti. Yunan temsilcisi ile oynanan iki maçta da 35 verimlilik puanını tutturan Bogdanovic, euroleague tarihinde bunu başaran ilk oyuncu olarak adını Avrupa basketbol tarihine altın harflerle yazdırdı.

Udoh: Maça hazırız -
Serideki iki maçta da muhteşem bir performans ortaya koyan ABD’li pivot ekpe Udoh, yarın oynayacakları sezonun en büyük maçına hazır olduklarını söyleyerek, “Bu maça da hazırız. taraftarımızla birlikte bir kez daha kazanmak için elimizden geleni yapacağız. taraftarımız bize inanıyor. Salonu yine dolduracaklardır” diye konuştu. Udoh ilk iki maç sonunda 30 sayı, 13 ribaunt, 4 asist ve 8 blokla mücadele etti.
Pascual: Eğer kazanırsak-
Panathinaikos’un ispanyol coachu Xavi Pascual, “evimizdeki ilk iki maçta yaptığımız kritik hatalar, bize pahalıya mal oldu. Ancak hatalarımızdan gereken dersleri çıkardık. Şartlar ne kadar zor olsa da, onları yenmemiz gerekiyor. Özellikle de istanbul’daki ilk maçı kazanmamız gerekiyor. eğer bunu başarırsak, seriyi çok farklı bir boyuta taşıyabiliriz” ifadelerini kullandı.

Gist motivasyona başladı. Yunan ekibinin önemli oyuncularından biri olan forvet pozisyonundaki James Gist, Fenerbahçe’nin henüz seriyi kazanmadığına dikkat çekip, istanbul’daki maçların çok farklı olacağını söyledi. Gist, “Bunu tüm kalbimle söylüyorum. Bundan önce buna benzer zor durumlarla karşılaştık. Aynı hataları tekrarlamayacağız. rakibimiz şu an seride 2-0 önde olabilir ancak biz de onları istanbul’da yenip, seriyi beşinci maça taşıyabiliriz. Bunu yapabilecek gücümüz var” yorumunu yaptı. seriyi 2-0'a getirmeyi bildi.

Fenerbahçe - Panathinaikos serisinin 3. maçı Ülker Sport Arena'da oynanacak.

Tarihe geçecek-
Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods'u elemesi durumunda Türk basketbol tarihine geçecek. Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes'le en fazla Dörtlü Final oynayan (ikişer kez) Türk takımı olan Fenerbahçe, Yunan rakibini elemesi durumunda 3. kez Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli basketbol organizasyonunda son 4'e kalacak. Sarı-lacivertliler, üst üste 3. kez Dörtlü Final'e kalarak önemli bir başarıya da ulaşmayı hedefliyor. Obradovic 16. Dörtlü Final için Fenerbahçe'nin tecrübeli başantrenörü Zeljko Obradovic, takımıyla turu geçmesi durumunda kariyerinde 16. kez Dörtlü Final'de mücadele etmeye hak kazanacak. Bu kulvarda kariyerinde 22. sezonunu geçiren Sırp başantrenör, daha önce çalıştırdığı Panathinaikos'la 8, Fenerbahçe ve Real Madrid'le ikişer, Partizan, Benetton ve Joventut Badalona'yla ise birer kez Dörtlü Final'de yer aldı. Obradovic, Avrupa Ligi'ni 8 defayla en fazla kazanan başantrenör unvanına da sahip.Obradovic'le çeyrek finalde maç kaybetmedi.

Fenerbahçe, başantrenör Obradovic yönetiminde THY Avrupa Ligi'nde play-off serilerinde çok iyi bir performans sergiliyor. Sarı-lacivertlilerle Avrupa Ligi'nde 4. sezonunu geçiren Sırp başantrenör, takımını 3 kez play-off'lara taşıdı. Fenerbahçe, tecrübeli çalıştırıcıyla çıktığı 8 çeyrek final maçını da kayıpsız geçti. Fenerbahçe, 2014-2015'te Maccabi'ye, 2015-2016'da da Real Madrid'e maç kaybetmeden serileri 3-0 kazanmıştı. Panathinaikos Superfoods'u ilk iki karşılaşmada yenen sarı-lacivertliler, son iki sezonda gerçekleştirdiği başarıyı tekrarlayarak müsabaka kaybetmeden Dörtlü Final'e yükselmeyi hedefliyor.

Panathinaikos play-off'ta 6 maçtır kazanamıyor. Panathinaikos Superfoods, THY Avrupa Ligi'nde play-off'ta oynadığı son 6 maçı da kaybetti. Eski çalıştırıcısı Obradovic'in görevden ayrılmasından sonra Dörtlü Final'e kalma başarısı gösteremeyen Yunan ekibi, son 4 sezondur kupaya çeyrek finalde veda ediyor. Panathinaikos Superfoods, 2014-2015'te play-off'ta CSKA Moskova'ya, geçen sezon da Laboral Kutxa'ya elenmişti. Bu iki rakibine üst üste 4 maç kaybeden Yunan temsilcisinin, Fenerbahçe'ye de ilk iki karşılaşmada yenilmesiyle bu seviyedeki galibiyet hasreti 6 müsabakaya çıktı.Panathinaikos 5 yıldır deplasmanda kazanamıyorYunan temsilcisi, Fenerbahçe'yi 5 yıldır deplasmanda yenemiyor.

Panathinaikos Superfoods, sarı-lacivertli takımı deplasmanda son olarak Avrupa Ligi'nde 5 Şubat 2012'de 77-56'lık skorla mağlup etmişti. Daha sonra Ülker Sports Arena'da oynanan 5 maçı da Fenerbahçe kazandı. Fenerbahçe, rakibi karşısında iç sahadaki üstünlüğü sürdürerek adını Dörtlü Final'e yazdırmak istiyor.

#Fenerbahçe
#Panathinaikos Superfoods
#THY Avrupa Ligi
#THY Euroleague
#Basketbol
#Canlı izle
7 yıl önce