|

Fenerbahçe Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY Euroleague canlı yayını

Fenerbahçe Real Madrid basketbol maçı hangi kanalda? THY Euroleague Final-Four mücadelesi başlıyor. THY Avrupa Ligi'nde şampiyon olmak isteyen temsilcimiz Fenerbahçe, Sinan Erdem Spor Salonu'nda tarih yazmak istiyor. Real Madrid ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin mücadelesini hangi kanal canlı yayınlıyor diye merak eden basketbolseverler haberimizden tüm detaylara erişebilirler.

Yeni Şafak
22:20 - 18/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 22:59 - 18/05/2017 Perşembe
IHA
Fenerbahçe Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY Euroleague canlı yayını
Fenerbahçe Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY Euroleague canlı yayını

Fenerbahçe Real Madrid basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY Euroleague Final-Four mücadelesinde Fenerbahçe ile Real Madrid karşılaşıyor. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 21.30'da başlayacak. Fenerbahçe Real Madrid final four mücadelesi TRT Spor'dan canlı olarak izlenebilecek. İşte karşılaşma öncesi son gelişmeler ve detaylı bilgiler.

Final-Four maç programı açıklandı. Temsilcimiz Fenerbahçe ile Real Madrid arasında oynanacak karşılaşma 19 Mayıs Cuma akşamı saat 21:30'da başlayacak. Dev karşılaşma TRT SPOR'dan şifresiz olarak ve beIN SPORTS'dan şifreli olarak canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe maça hazır-
THY Euroleague Final-Four’da İspanyol ekibi Real Madrd ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek THY Euroleague Final-Four’da mücadele edecek Türk takımı olan Fenerbahçe, finale yükselmek için İspanyol ekibi Real Madrid ile oynayacak. Müsabakanın oynanacağı salonda Madrid maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertliler, basına açık bölümünde şut antrenmanı yaptı.

Öte yandan Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Bogdan Bogdanovic, antrenman sırasında Nisan ayı MVP (En değerli oyuncu) ödülünü Obradovic’in elinden aldı.

Fenerbahçe ile Real Madrid arasındaki mücadele yarın 21.30’da başlayacak.
Obradovic: “Real Madrid, çok değişik özelliklere sahip bir takım” -
Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Euroelague Final-Four’da karşılaşacakları Real Madrid için, “Çok değişik özelliklere sahip bir takım. Nasıl oynayacağımızı iyi biliyoruz” dedi.THY Euroleague Final-Four’da mücadele edecek Fenerbahçe, hazırlıklarını maçın oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Final-Four’da oldukları için çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Sezon başından bu yana üzerimize büyük bir baskı vardı. Burada olmayı başardık. Çok güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Müthiş bir taraftar desteğini arkamıza alacağız. Biz hazırız. Real Madrid çok değişik özelliklere sahip bir takım. Onlarla defalarca oynadık. Real Madrid’e karşı nasıl oynayacağımızı iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.
Final Four öncesi koçlar ve oyuncular açıklamalarda bulundu-
THY Euroleague Final Four maçları öncesi dört takımın koçu ve oyuncuları açıklamalarda bulunurken, ortak görüş uzun bir sezon olduğu ve Final Four’da olan 4 takımın da bunu hak ettiği yönündeydi.

2017 THY Euroleague Final Four öncesi, Çırağan Sarayı’nda basın toplantısı düzenlendi. Birçok ülkeden 400’e yakın basın mensubunun katıldığı toplantıda Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve başarılı oyuncu Bogdan Bogdanovic, CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis ve Nando De Colo, Olympiakos Başantrenörü Ioannis Sfairopoulos ve Vassilis Spanoulis, Real Madrid Başantrenörü Pablo Lalo ile Sergio Llul basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

CKSA Moskova cephesi

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis, sezonu heyecan verici bir formatta geçirdiklerini ifade ederek, "Hazırlık anlamında da yeniydi bu format ve çok fazla seyahat ettik. Final Four’a doğru geçtiğimiz yıllara kıyasla daha iyi tanıyoruz rakip takımlarla birbirimizi. Baktığınızda Final Four’da bir yarı final maçı yapıyorsunuz ama o aslında final. Ve biz ilk maçımızı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

De Colo: "Bu yıl bu format çok daha heyecanlı"

Nando De Colo ise uzun bir sezon olduğunu hatırlatarak, "Çok fazla maç yaptık. Final Four’a da daha da fazla hazırlık yaptık. İlk kez Final Four’da daha önce karşılaştığımız takımlarla maç yapmış olacağız. Bu yıl bu format çok ligin daha heyecanlı olmasını sağladı. Oympiakos’a karşı daha önce maç yaptık ve bu sayede daha iyi olmalıyız" açıklamasını yaptı.

Olympiakos cephesi

Olympiakos Başantrenörü Ioannis Sfairopoulos Play-off’ların olağanüstü olduğunu vurgulayarak, "Basketbolseverler için izleyiciler için Final Four çok daha da iyi olacak. Son 7 yılda 6 takımın şampiyon olmuş olması tüm takımların çok güçlü olduğunu gösterir. Bu noktada yeni formatta ilk olmak hiç kolay değil" dedi.

Spanoulis: "Olağanüstü hatıralardı"

Yunan ekibinin başarılı oyuncusu Vassilis Spanoulis ise 2012’de İstanbul’da yaşadıkları şampiyonluğu anımsatarak, "Olağanüstü hatıralardı. 2012 Euroleague’de şampiyonluk kazandık ve takımımızın gelişmesi için çok yardımı oldu o şampiyonluk. Bu geçmişte kaldı, artık bugüne bakıyor olmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe cephesi

Sarı-lacivertli takımın Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Burada önemli olan şey benim oyuncularım son 2 senedir çok ciddi bir deneyim kazandı. Takımımızı koruduk. Bu faktör Final Four’da bize çok yardımcı olacak" diye konuştu.

Bogdanovic: "Final Four organizasyonunda gerçekten farklı türden enerji hissediyorum"

Organizasyon için herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Bogdan Bogdanovic ise, "Geçmişle alakalı olan her şeyi unutmamız lazım. Önümüzde iki önemli maç var. Önce yarı final, ilk bu önemli. Final Four organizasyonunda gerçekten farklı türden enerji hissediyorum. Bu da elbette farklı türden baskı oluşturuyor. Bizim tüm sezon boyunca yaptığımız şeylere odaklanmamız gerekiyor" dedi.

Real Madrid cephesi

Final Four’a kalan 4 takımın da şampiyonluk adına kabiliyeti olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, "En üst düzeyde takımlar final four’da en üst düzey performans gösteriyor. İki yıl sonra aynı dört takım Final Four’da. Her Final Four bence farklı hikayeyi içerisinde barındırıyor" açıklamalarında bulundu.

Llul: "İlk hedef Fenerbahçe"

İspanyol ekibinin başarılı oyuncusu Sergio Llul, "Son topa kalırsa evet yine ben kullanırım. İlk hedef Fenerbahçe’ye karşı yarı final maçımız. Tüm odağımız buraya göre" dedi.

Final Four öncesi görüşlerini aktaran koçlar ve oyuncular, açıklamalarının ardından sahnede hep birlikte basın mensuplarına poz verdiler.

#Fenerbahçe
#Real Madrid
#THY Euroleague
#Final-Four
#4'lü final
#Basketbol THY Avrupa Ligi
#Maç hangi kanalda
#maç saat kaçta
#Canlı yayın izle
7 yıl önce