|

Fenerbahçe'nin yeni transferi Vincent Janssen kimdir?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Vincent Janssen kimdir? Süper Lig'de şampiyonluğa giden yolda en iyi kadroyu oluşturmak için çalışan Fenerbahçe, son olarak kadrosuna İngiliz ekibi Tottenham'dan forvet oyuncusu Vincent Janssen'i kattı. Peki Vincent Janssen kimdir? İşte transferin detayları ve oyuncu hakkında bilgiler.

Yeni Şafak
19:13 - 8/09/2017 Cuma
Güncelleme: 20:10 - 8/09/2017 Cuma
IHA
Fenerbahçe'nin yeni transferi Vincent Janssen kimdir?
Fenerbahçe'nin yeni transferi Vincent Janssen kimdir?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Vincent Janssen kimdir? Fenerbahçe, Vincent Janssen ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladı. Fenerbahçe Kulübü, Premier League ekibi Tottenham Hotspur’da forma giyen forvet oyuncusu Vincent Janssen ve kulübü ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada ise, "Hollandalı futbolcu Vincent Janssen ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını ve Janssen’nin çubuklu ile büyük başarılara imza atmasını diliyoruz" denildi.



VINCENT JANSSEN KİMDİR?

Doğum tarihi: 15 Haziran 1994 (23 yaşında)

Doğduğu il: Heesch / Hollanda

Boyu: 1,85 m

Uyruğu: Hollanda

Mevki: Forvet - Santrfor

Ayak: Sol ayak

Güncel piyasa değeri: 13,00 milyon €

Oynadığı takımlar: Feyenoord U19, Almere City, AZ Alkmaar, Tottenham

Performans: 178 maç 76 gol 23 asist

Vincent Janssen, 15 Haziran 1994 tarihinde Hollanda'nın Heesch kentinde dünyaya gelmiştir.

Futbola 6 yaşındayken SV TOP adlı kulüpte başlayan Janssen, 8 yaşında TOP Oss ve 12 yaşında NEC Nijmegen formalarını giymiştir. 15 yaşında Feyenoord tarafından keşfedilen genç yetenek, 2013 yılında Almere City kulübüne bonservissiz bir şekilde transfer olmuştur.

Almera City'de 2 yıl top koşturduktan sonra AZ Alkmaar'a 500 bin Euro bedelle transfer olan oyuncu, 2 yıl sonra 22 milyon Euro'ya Tottenham forması giymeye başlamıştır.

Sanstrafor mevkisinde forma giyen ve tam adı Vincent Petrus Anna Sebastiaan Janssen olan 1,85 boyundaki genç futbolcu, sol ayağına hakimdir.



Fenerbahçe’ye bir Hollandalı golcü daha

Fenerbahçe, Tottenham’da forma giyen Hollandalı oyuncu Vincent Janssen’in kiralanması konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:“Kulübümüz, Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur ve Hollanda Milli Takımı’nın forvet oyuncusu Vincent Janssen’in kiralanması konusunda, oyuncunun kendisi ve kulübü ile prensip olarak anlaşmaya varmıştır.23 yaşındaki golcü oyuncu, bugün saat 12:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelecek ve görüşmelere İstanbul’da devam edilecektir.”Janssen, Fenerbahçe’de Pierre van Hooijdonk, Robin van Persie, Van der Wiel ve Jeremain Lens’in ardından forma giyen 5. Hollandalı oyuncu olacak.


#Fenerbahçe
#Transfer
#Süper Lig
#Tottenham Hotspur
#Vincent Janssen kimdir
#Vincent Janssen
7 yıl önce