|

Galatasaray Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlandı. Peki Galatasaray Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
12:47 - 8/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 17:54 - 8/02/2018 Perşembe
IHA
Galatasaray Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde. ​
Galatasaray Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde. ​

Galatasaray Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen idmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale oyun gerçekleştirildi.

Galatasaray Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?
Galatasaray Atiker Konyaspor maçı bu akşam saat 20.30’da Türk Telekom Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma a2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Necati Ateş, Galatasaray’da görevine başladı

Sarı-kırmızılı kulübün eski futbolcularından Necati Ateş, Galatasaray Futbol Akademisi’ndeki yeni görevine başladı.Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’in gelişi ile düzenlenen yeni yapılanmanın içinde kulübün eski futbolcularından Necati Ateş de yer almıştı. Futbol Akademisi’nde görev alacak olan Ateş, sarı-kırmızılı takımda iki dönem oynamış, şampiyonluklar yaşamıştı. Necati Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı akademinin önünden çekildiği fotoğrafı açıklama ile göreve başladığı belirterek, “Yine, yeni, yeniden. Her geldiğimde şampiyonlukla biten maceraya, kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.


#Galatasaray Atiker Konyaspor maçı​
#Galatasaray
#Atiker Konyaspor
#Ziraat Türkiye Kupası
6 yıl önce