|

Galatasaray Gomis transferi son durum nedir?

Kulislerde tecrübeli yıldız Bafetimbi Gomis'in Galatasaray transferinin an meselesi olduğu bilgileri yer alıyor. Franszı ekibi olan Marsilya Gomis için veda mesajı yayınladığı da son gelişmeler arasında. İşte Gomis'in Galatasaray transferi hakkında son gelişmeler...

Yeni Şafak
11:21 - 27/06/2017 mardi
Güncelleme: 11:24 - 27/06/2017 mardi
IHA
Galatasaray Gomis transferi son durum nedir? sorusunun yanıtı haberimizde.
Galatasaray Gomis transferi son durum nedir? sorusunun yanıtı haberimizde.

Fransız ekibi Marsilya, Galatasaray’a transferi söz konusu olan Bafetimbi Gomis için bir veda mesajı yayınladı.

Gomis, adım adım Aslan oluyor. Sarı-kırmızılı takıma transferinde sona yaklaşılan Gomis için kulübü Marsilya’dan bir veda mesajı geldi. Fransız takımının resmi sitesinden yayınlanan açıklamada, 31 yaşındaki futbolcuya bu zamana kadar gösterdiği çabalarından dolayı teşekkür edilirken, gelecek kariyeri için de başarılar dilendi.

Gomis’in transferini duyurdular

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis’in sarı-kırmızılılar ile sözleşme imzaladığı iddia edildi.Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fransız L’Equipe Gazetesi, sarı-kırmızılıların transfer gündeminde olan Fransız forvet Bafetimbi Gomis’in sözleşme imzaladığını duyurdu. Haberde Gomis’in Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtilirken, Salı veya Çarşamba günü imza için İstanbul’a geleceği iddia edildi.

#​Galatasaray
#Gomis
#Galatasaray Gomis transferi
il y a 7 ans