|

Galatasaray Östersunds maçını şifresiz izleme yöntemi var mı?

Galatasaray Östersunds maçı bu akşam D Smart ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak. Taraftarlar ise bu maçı şifresiz izleme yöntemlerini araştırıyor. Peki Galatasaray Östersunds maçını şifresiz izleme yöntemi var mı?

Yeni Şafak
15:36 - 20/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:44 - 20/07/2017 Perşembe
Diğer
Galatasaray Östersunds maçı şifresiz izlenir mi?
Galatasaray Östersunds maçı şifresiz izlenir mi?

Galatasaray Östersunds maçı şifresiz olarak nasıl canlı izlenir? Avrupa Ligi 2. Ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray bu kez kendi evinde Östersunds ile karşılaşıyor. 2-0’ın rövanşında rakibini farklı yenmek isteyen Galatasaray’da hazırlıklar tamamlanırken maç saati bekleniyor. Peki D Smart ekranlarından şifreli olarak izlenecek olan şifresiz nasıl izlenir? Galatasaray Östersunds maçı şifresiz izlenir mi?

Galatasaray Östersunds maçı bu akşam sadece şifreli kanaldan yayınlanacak. Resmi yayın haricinde yapılan her yayın suç niteliğindedir. Bu nedenle Galatasaray Östersunds maçı şifresiz olarak izlenemez.

İstatistikler

Türk takımları ile İsveç takımları Avrupa kupalarında 23 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda İsveç takımlarının 11-8'lik bir üstünlüğü bulunuyor (4B).

Galatasaray, İsveç takımları ile oynadığı altı Avrupa kupası maçında bir galibiyet alabildi ve son beş maçı kazanamadı(1B 4M); 1976'da AIK'i 2-1 yenmişlerdi.

Galatasaray, İsveç takımlarına karşı oynadığı altı maçta da kalesini gole kapatamadı.

Galatasaray Avrupa kupalarında altı maçtır galibiyete hasret (2B 4M); son galibiyet Ekim 2015'te Benfica karşısında geldi (1-2).

Galatasaray, Avrupa kupalarında evinde üç maçtır yenilmiyor (1G 2B); son mağlubiyet Ekim 2015'te Atletico Madrid karşısındaydı (0-2).

Galatasaray, Avrupa kupalarında 2014 başından bu yana 17 maça çıktı ve bu maçların sadece birini kazanabildi (5B 11M).

Galatasaray UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 15 tane ön eleme maçına çıktı; bu maçlarda sadece iki kez yenildi (7G 6B) ve önceki yedi turun beşinde bir üst tura çıktı.

Avrupa kupalarında ilk maçı 2+ fark ile kaybedip turu geçen tek Türk takımı Galatasaray; 1988'de 0-3 ve 5-0 (v Neuchâtel Xamax).

Daha önce hiçbir Türk takımı Avrupa kupalarının ön elemelerinde ilk maçı 2+ farklı skor ile kaybedip turu geçemedi.

Östersunds'un devam etmekte olan İsveç Allsvenskan'da en golcü oyuncusu Jamie Hopcutt (5); ligde dokuz maçta forma giydi ve bunların sadece üçünde ilk 11'deydi.

Östersunds'un ligde en fazla gole katkı yapan ismi ise Saman Ghoddos (7; üç gol ve dört asist).

Galatasaray'ın Avrupa kupalarında attığı son iki golde takımdan ayrılan Sabri Sarıoğlu'nun katkısı bulunuyordu (bir gol ve bir asist).


Linnes: “En iyi skoru alacağız”

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Martin Linnes, İsveç deplasmanında istemedikleri bir sonuç aldıklarını söyleyerek, “En iyi şekilde oynayıp en iyi skoru alacağımıza eminim” dedi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, saat 20.30’da Türk Telekom Stadyumu’nda İsveç ekibi Östersunds FK ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde düzenlen basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların Norveçli futbolcusu Martin Linnes, “Geçen hafta istemediğimiz bir sonuç aldık. Bir haftalık sürede çok iyi çalıştık. Takıma güvenim sonsuz. En iyi şekilde oynayıp en iyi skoru alacağımıza eminim” şeklinde konuştu.

Avrupa’daki bütün deplasman maçlarının zorluğuna değinen Linne, “Bir haftalık dönemde gayet iyi çalıştık. Amacımız futbolumuza bunu yansıtmak. Rakibe baktığımızda liginin ortasına gelmiş üst sıralara yer alan bir takım. Küçümsememek lazım” diye konuştu.

“Galatasaray’da oynuyorsanız eleştirilere açık olmanız lazım”

İsveç deplasmanında almamaları gerek bir sonuç aldıklarını ifade eden Linnes, “Galatasaray gibi büyük bir camiada oynuyorsanız böyle eleştirilere açık olmanız gerekiyor. Bu eleştirilerin gelmesi taraftarın bizi ne kadar önemsediğini ve bağlılığını gösteriyor. Bunun farkındayız. Tek amacımız kendi taraftarımızı kendi sahamızda mutlu etmek” değerlendirmesinde bulundu.


#Galatasaray
#Östersunds
#Şifresiz izle
7 yıl önce