|

Giresun'da kar! Giresun'da yarın (25 Aralık) okullar tatil mi?

Giresun Eğribel Geçidi'nde kar etkili oluyor. Giresun'da kar yağışının başlamasıyla yarın (25 Aralık Pazartesi) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorusunun yanıtı merak konusu oluyor. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
12:41 - 24/12/2017 Pazar
Güncelleme: 12:47 - 24/12/2017 Pazar
AA
 Giresun'da yarın (25 Aralık) okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde.
Giresun'da yarın (25 Aralık) okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde.

Giresun'da yarın okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde. Giresun'da kar yağışı nedeniyle 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bölgenin Sivas ile iç kesimlerdeki Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleriyle ulaşımının sağlandığı karayolu üzerindeki Eğribel Geçidi'nde kar etkili oluyor.

Söz konusu güzergahta ulaşım kontrollü sağlanırken, yetkililer kış lastiği kullanılması ve araçlarda zincir bulundurulması konusunda sürücüleri uyarıyor. Öte yandan kar yağışı sebebiyle kentin orta ve yüksek kesimleri beyaza büründü. Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 50 santimetreyi aştığı, yaylalarda bir metreye ulaştığı öğrenildi.

GİRESUN'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

25 Aralık 2017 Pazartesi Giresun'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı öğrenciler ve veliler tarafından merak konusu oluyor. Giresun Valiliğinden ya da İl Milli Eğitim Müdürlüğünden tatil olup olmayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yapılacak açıklamaları anında sizlerle paylaşacağız.

#Eğribel Geçidi
#Giresun
#Kar yağışı
#Giresun'da okullar tatil mi
#Giresun Valiliği
6 yıl önce