|

Göztepe'den transfer atağı-Süper Lig transfer gündemi

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, transfer bombasını patlattı. Göztepe, son olarak Newcastle United forması giyen Fransız oyuncu Yoan Gouffran ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Şafak
17:41 - 17/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 17:44 - 17/07/2017 Pazartesi
IHA
Göztepe'den transfer atağı-Süper Lig transfer gündemi
Göztepe'den transfer atağı-Süper Lig transfer gündemi
-Göztepe, son olarak Newcastle United forması giyen Fransız oyuncu Yoan Gouffran ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gouffran, imzanın ardından Avusturya kampına katılmak üzere İzmir’den ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, son olarak Newcastle United forması giyen Fransız oyuncu Yoan Gouffran ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gouffran, imzanın ardından Avusturya kampına katılmak üzere İzmir’den ayrıldı.

Bordeaux ile kariyerine başlayan ve 4.5 sene bu takımda forma giyen Fransız oyuncu, bu süreçte 1 lig şampiyonluğu ve 1 Fransa Kupası şampiyonluğu kazandı. 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında İngiltere’ye giderek Newcastle United ile yeni bir sayfa açan Gouffran, 88 Premier Lig, 39 Championship maçında görev aldı.

Kaan Kanak, Evkur Yeni Malatyaspor’da

Süper Lig’in yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Eskişehirspor’dan sol bek oyuncusu Kaan kanak’ı renklerine bağladı.Süper Lig için iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Evkur Yeni Malatyaspor, defansını Eskişehirspor’dan 27 yaşındaki Kaan Kanak’ı alarak güçlendirdi. Başkan Adil Gevrek’in İstanbul’daki ofisinde düzenlenen törenle kendisini 2 yıllığına sarı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Kaan, transferinin gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Evkur Yeni Malatyaspor’un büyük bir camia olduğunu kaydeden Kaan, “Öncelikle transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen başkanıma teşekkür ediyorum. Uzun süredir görüşme halindeydik. Burada başarılı olmaya geldim. Attığım imza her iki taraf için de hayırlı olur inşallah” dedi. Kaan Kanak, geçen sezon TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor’da 25 resmi müsabakaya çıktı ve 1 gol attı.Tecrübeli oyuncunun transferinin teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporuyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Mariano, resmen Galatasaray’da

Galatasaray’ın Sevilla’dan transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Mariano, kendisini sarı-kırmızılılar bağlayan 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sarı-kırmıızlılar, La Liga ekiplerinden Sevilla’da formaya giyen Brezilyalı futbolcu Mariano’yu kadrosuna kattı. 31 yaşındaki futbolcu için Türk Telekom Stadyumu’nda Başkan Dursun Özbek’in katılımıyla imza töreni düzenledi.Mariano’ya hoş geldin diyen Özbek, “Kendisi eksik bölgelerimiz için tespit ettiğimiz bir oyuncu. Takımımıza güç katacaktır” dedi.Brezilyalı futbolcu da Galatasaray’a geldiği için çok mutlu olduğunu ve uzun yıllar forma giyerek, başarılı olmayı dilediğini belirtti.Dursun Özbek, daha sonra Mariano ile arkasında 2020 yazılı formayla basın mensuplarına poz verdi.


#Göztepe
#transfer
#Süper Lig
#Yoan Gouffran
7 yıl önce