|

Hatay Seçim 2018 Hatay Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları

Hatay Cumhurbaşkanlığı Seçim 24 Haziran 2018 sonuçları ne durumda? 24 Haziran 2018'de sonuçlarda Hatay ilinde hangi adaylar kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve diğer adayların Hatay ilinde oy oranları kaç oy aldıkları sayfamızda. Hatay Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları en hızlı şekilde Yeni Şafak Hatay Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarında!

Yeni Şafak
11:34 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 10:29 - 21/06/2018 Perşembe
Diğer
Tarihi değer taşıyan 24 Haziran seçiminin sonuçları açıklandı.
Tarihi değer taşıyan 24 Haziran seçiminin sonuçları açıklandı.

"Hatay Seçim 2018 Cumhurbaşkanlığı oy sonuçları Hatay ve ilçelerinde hangi adaylar ne kadar oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve diğer adayların yarıştığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Hatay seçmeni hangi adaya ne kadar oy verdi? Hatay Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyordu. Sandıkların açılıp sonuçların gelmesiyle birlikte Hatay ilinde seçmenlerin ve tüm kesimin merak ettiği, hangi adayın ne kadar oy aldığıydı. Yeni Türkiye'nin Cumhurbaşkanı kim oldu? Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişte ilk Cumhurbaşkanı kim olacak? Hatay ilinde kıyasıya geçen Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının detaylarına Hatay Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları sayfamızdan ulaşabilirsiniz! "

100 günlük takvim hazır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonrasına ilişkin ilk icraatları kapsayan 100 günlük ajandasını hazırladı.

Yeni sisteme hazırlıkların yanı sıra OHAL’den bedelli askerlik düzenlemesine toplumun geniş kesimlerinin yakından takip ettiği başlıkların da yer alması beklenen takvimden öne çıkan konular özetle şöyle:

* Erdoğan’ın seçimden zaferle çıkması durumunda önündeki ilk icraatı uyum düzenlemelerini yapmak olacak.

* Cumhurbaşkanı yardımcılarının sayısı ve görevleri ile bakanlıkların sayıları ve sorumluluk alanları Erdoğan’ın hazırlayacağı kararname ile düzenlenecek.

* Cumhurbaşkanlığı Külliyesi de yeni sisteme göre uyarlanacak.

* Kur ve faiz baskısı ile mücadeleye yoğunlaşacak, kalıcı tedbirler alınacak.

* Terörle mücadele aralıksız sürecek. Kandil, Sincar, Münbiç’in yanı sıra bölücü örgütün Fırat’ın doğusundan da sökülüp atılması için diplomatik ve askeri girişimler devam edecek.

* FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve Avrupa’ya kaçan terör örgütü elemanlarının iadesi için diplomasi trafiği sürdürülecek.

BEDELLİ VE 3600 EK GÖSTERGE

* FETÖ ile mücadele kapsamında getirilen OHAL’in kaldırılması gündemde olacak.

* Bedelli askerlik, 3600 ek gösterge başlıkları da masada olacak. Seçimden sonra ek gösterge konusunda yasal düzenleme yapılacak.

* Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesi durumunda İstanbul 3. havalimanının açılışı da görkemli bir şekilde gerçekleşecek. 29 Ekim olarak planlanan açılış öncesinde ise yarın uçakla piste inmesi bekleniyor.

* Millet bahçeleri ve millet kıraathaneleri projelerinin çalışmalarına başlanacak.

* Hayvan haklarıyla ilgili kanun tasarısı da seçimlerden sonra çıkacak ilk kanun olarak gösteriliyor.

#Hatay Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları
#Hatay Cumhurbaşkanlığı seçim 2018
#Cumhurbaşkanlığı seçim Hatay 24 haziran 2018
#Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Hatay
#Hatay Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2018
6 yıl önce