|

İbrahim Erkal’ın sağlık durumu nasıl? Doktorundan son açıklama!

İbrahim Erkal’ın sağlık durumunu sizler için araştırdık. Beyin kanaması geçirerek acil olarak hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal’ın durumu, ciddiyetini koruyor. Doktorlardan ise son dakika açıklaması geldi. Peki ünlü sanatçının son durumu nasıl?

Yeni Şafak
18:18 - 16/04/2017 Pazar
Güncelleme: 18:19 - 16/04/2017 Pazar
Diğer
İbrahim Erkal’ın sağlık durumu ne?
İbrahim Erkal’ın sağlık durumu ne?

İbrahim Erkal’ın sağlık durumu nasıl ve iyileşecek mi? Ünlü sanatçı evinin otoparkında baygın olarak bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tetkikler sonucu Erkal’ın beyin kanaması geçirdiği açıklanmıştı. Doktorlarından ise son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada İbrahim Erkal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısıyla hastaneye kaldırılan şarkıcı İbrahim Erkal'ın, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Erkal'ın tedavisinin gerçekleştirildiği Liv Hospital'dan yapılan açıklamada, sanatçının dün yapılan ameliyatında kanama alanının temizlendiği kaydedildi.

Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı belirtilerek, tıbbi tedaviye rağmen Erkal'ın beyin ödeminin arttığı ve hayati tehlikenin devam ettiği bilgisi verildi.

10 gün önce baba oldu

Dün gün boyu İbrahim Erkal ile birlikte olduğunu söyleyen Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, "Beraber yemek yedik. Üç arkadaş beraberdik. 23.30 gibi ayrıldı. Evine gidiyor arabayı valeye geriyor. İbrahim Bey düşüyor, yaklaşık bir buçuk saat site içinde baygın duruyor. Siteden geçen bir bayan görüp ambulansa haber veriyor" ifadelerini kulandı.

'Beyin fonksiyonlarının bittiğini söylüyorlar!'

İbrahim Erkal'ın kız çocuğunun daha on gün önce dünyaya geldiğini vurgulayan Dengizek, "Dün çok neşeliydi. Hatta 'İbrahim bugün ne var çok neşelisin' dedik. Daha 10 günlük kızı var. Rabbim şifasını versin. Doktorlar beyin fonksiyonlarının bittiğini söylüyorlar dua istiyoruz" şeklinde konuştu.

#İbrahim Erkal
#İbrahim Erkal sağlık durumu
#İbrahim Erkal'ın son durumu
7 yıl önce