|

İbrahim Erkal'ın son durumu nasıl? İbrahim Erkal kimdir?

İbrahim Erkal'ın son durumu nasıl? İbrahim Erkal kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde. Sabah saatlerinde evinin otoparkından baygın halde bulunan ünlü sanatçı acilen hastaneye kaldırıldı. Doktorlar tarafından yapılan açıklamaya göre, İbrahim Erkal ciddi bir beyin kanaması geçirdi. Dizi oyuncusu ve ses sanatçısı olan İbrahim Erkal'ın hayatına dair bilgileri de bu yazımızda sizlerle paylaştık.

Yeni Şafak
16:11 - 12/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:28 - 12/04/2017 Çarşamba
Diğer
İbrahim Erkal'ın son durumu nasıl? İbrahim Erkal kimdir?​ sorusunun yanıtı haberimizde. ​
İbrahim Erkal'ın son durumu nasıl? İbrahim Erkal kimdir?​ sorusunun yanıtı haberimizde. ​

İbrahim Erkal'ın son durumu nasıl? İbrahim Erkal kimdir? Ünlü sanatçı İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdi. Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçı acilen hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı. Sanatçının sağlık durumunu merak eden hayranları için doktorlar tarafından yapılan açıklamayı sizlere sunuyoruz.

Sitenin güvenlik görevlisi tarafından fark edilen Erkal, durumun sağlık ve polis ekiplerine bildirilmesinin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Erkal, yoğun bakıma alındı.

İbrahim Erkal'ın ameliyattan çıktı

İbrahim Erkal'ın haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Az önce meliyattan çıkan Erkal için kritik saatler başladı. Doktorlar kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72 saatin çok önemli olduğu belirtti.

Beşiktaş Ulus'taki Liv Hospital'a sevk edilen sanatçı ile ilgili hastaneden yapılan ilk açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır.

İBRAHİM ERKAL
KİMDİR?

İbrahim Erkal 1967 yılında dünyaya gelmiştir. Daha önce bir kaç albümü olmasına rağmen asıl çıkışını Unutmayacağım albümü ve özellikle Canısı şarkısı ile gerçekleştirmiştir.

1986 yılında İstanbul Sarıyer Kalender Orduevi’nde askerlik yapmıştır. İbrahim Erkal aslen Erzurum Narman’lıdır.

2003 yılında Filiz Akgün ile evlenen İbrahim Erkal’ın bu evliliğinden Dilara Hatice Erkal ve Levent Erkal isimlerinde iki evladı vardır.

12 Nisan 2017 tarihinde evinin otoparkında baygın bulunan Erkal, beyin kanaması geçirmiş ve ameliyata alınmıştır.

İbrahim Erkal'ın son durumu nasıl? İbrahim Erkal kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.

#İbrahim Erkal
#İbrahim Erkal kimdir?
#İbrahim Erkal son durum
7 yıl önce