|

İl il 5 günlük hava durumu

İl il 5 günlük hava durumu haberimizde. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. İşte il il hava durumları.

Yeni Şafak
16:55 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 17:03 - 15/10/2018 Pazartesi
AA
İl il 5 günlük hava durumu haberimizde.
İl il 5 günlük hava durumu haberimizde.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun Marmara’nın doğusu, Kütahya, Bolu, Düzce, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale’nin doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu çevreleri ile bu akşam saatlerinde Manisa’nın kuzeydoğusunun yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gaziantep ve Şanlıurfa çevreleri başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısında toz taşınımı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, öğle saatlerinden sonra Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu bölgelerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 25

İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde doğusu, öğle saatlerinden sonra il geneli yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 22

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 25

Adana: Parçalı ve az bulutlu 30

Bursa: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 24

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 28

Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu 23

Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

Erzurum: Parçalı bulutlu 21

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 30

İç Ege için sis uyarısı

İç Ege'de yarın yer yer sis bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın Türkiye genelinde havanın yer yer çok bulutlu olacağı tahmin edilirken, İstanbul'un kuzey kıyıları, Akdeniz'in iç kesimleri, Afyonkarahisar, Konya, Niğde, Kayseri, Ordu, Giresun, Malatya, Bitlis, Van ve Hakkari çevreleriyle Karaman'ın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

İç Ege'de yer yer sis ve pus, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise toz taşınımı bekleniyor.


#Hava durumu
#Meteoroloji Genel Müdürlüğü
#5 günlük hava durumu
#il il hava durumu
5 yıl önce
default-profile-img