|

Isparta'da yarın okullar tatil mi? 5 günlük Isparta hava durumu!

Isparta'da yarın (21 Aralık) okullar tatil mi? sorusu öğrenciler ve veliler tarafından büyük merak konusu oluyor. Yurdun bazı kesimlerinde etkili olan kar yağışı hayat şartlarını zorlaştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre yarın ve önümüzdeki 5 gün Isparta hava durumu nasıl olacak? İşte ayrıntılar…

Yeni Şafak
17:42 - 20/12/2016 Salı
Güncelleme: 18:07 - 20/12/2016 Salı
Diğer

Isparta'da yarın okullar tatil olacak mı? Isparta'da yarın okullar tatil olabilir mi? Isparta Valiliğinden eğitime tatil açıklaması var mı? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya ve Isparta için kuvvetli rüzgar ve kar yağışı uyarısında bulundu.





Isparta'da yarın okullar tatil mi?


Isparta Valiliğinden henüz yapılmış resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Yapılacak resmi bir açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.



Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Antalya'nın İbradı, Akseki, Gündoğmuş ilçeleri ile Isparta'nın Sütçüler, Yenişarbademli ve Aksu ilçelerinde yarından itibaren kuvvetli rüzgar ve tipi halinde kar yağışı beklendiği belirtildi.


Kar yağışı ve rüzgarın 22 Aralık'a kadar devam edeceği belirtilen açıklamada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

#Isparta
#Isparta'da yarın okullar tatil mi?​
#Isparta hava durumu
7 yıl önce