|

İstanbul'da eylem hazırlığındaki DHKP/C'li terörist tutuklandı-İstanbul haberleri

İstanbul'da terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan ve eylem hazırlığında olduğu ileri sürülen şüpheli tutuklandı.

Yeni Şafak
18:58 - 11/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:01 - 11/05/2017 Perşembe
AA
İstanbul'da eylem hazırlığındaki DHKP/C'li terörist tutuklandı
İstanbul'da eylem hazırlığındaki DHKP/C'li terörist tutuklandı

İstanbul’da, terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan ve eylem hazırlığında olduğu öne sürülen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 Mayıs'ta Küçükçekmece'de düzenlenen terör operasyonunda ölü ele geçirilen Sıla A.'nın intikamını almak için eylem hazırlığında olduğu iddia edilen C.İ.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu kapsamda, şüphelinin Kağıthane Merkez Mahallesi Alan Sokak’ta bulunan adresine operasyon düzenlendi. Adreste yapılan aramada, 2 tabanca, 2 pompalı tüfek, 66 adet 9 mm çapında fişek, 54 kartuş ele geçirildi.

Gözaltına alınan C.İ, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

İstanbul Sultanbeyli’de kâğıt toplayıcısı dehşet saçtı: 8 yaralı-

Sultanbeyli’de topladığı kağıtların ödemesini almak için depoya giden kağıt toplayıcısı ile bir kişi arasında sıra kavgası çıktı. Kavganın ardından bir süre sonra pompalı tüfekle iş yerine geri dönenen kâğıt toplayıcısı rasgele etrafa ateş açtı, olayda 8 kişi yaralandı.Olay, Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi Bakkaloğlu Caddesi’nde bulunan Akdoğan Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Merkezi’nde saat 12.30’da meydana geldi. İddiaya göre, kâğıt toplayıcılığı ile geçinen Faruk S. iş yerinin muhasebe bölümüne geldi. O sırada ödeme almaya gelen bir kişi ile sıra kavgasına giren Faruk S., kavganın ardından iş yerinden ayrıldı. Kısa bir süre sonra evinden aldığı pompalı tüfekle iş yerine gelen Faruk S., rastgele etrafa ateş etmeye başladı. Olayda iş yeri çalışanı ve müşterilerin de olduğu 8 kişi yaralandı. Çeşitli yerlerine saçma isabet etmesi sonucu yaralanan 8 kişi olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis olayın ardından kaçan Faruk S.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

#İstanbul Emniyet Müdürlüğü
#Terör örgütü DHKP/C'ye operasyon
#İstanbul
#DHKP/C
#Terör operasyonu
#Tutuklama
7 yıl önce