|

İstanbulkart ile İSPARK'larda ve iTaksi'de ödeme yapılabilmekte!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentte İSPARK'ın işlettiği tüm otoparklarda İstanbulkart ile ödeme yapılabilmesi yönünde bir uygulama başlatmıştı.

iLAN
15:09 - 14/08/2018 Salı
Güncelleme: 10:55 - 16/08/2018 Perşembe
Diğer
BELBİM
BELBİM

İBB'den yapılan açıklamada, İSPARK otoparklarında ödeme için İstanbulkart'ın kullanılmasıyla vatandaşlara daha hızlı hizmet verilebildiği belirtildi.




Yine bu açıklamada; İstanbulkart’ın kullanıcılara sağladığı diğer kolaylıklar ise şu şekilde ifade edildi:

"20 milyon vatandaşın her gün toplu ulaşım araçlarında kullandığı İstanbulkart'ın otopark ödeme özelliği sayesinde aracını park eden vatandaşlar, nakit para kullanmak zorunda kalmıyor. Hem yol üstü otoparklarda hem de kapalı otoparklarda kullanılan sistem, otopark ödemelerinde kolaylık ve hız sağlıyor. İstanbul'da bulunan açık ve kapalı, yol üstü otoparklarında 600 den fazla noktada geçerli olan sistemi kullanmak için İstanbulkart sahibi olmak yeterli. Vatandaşlar ödeme yaptıktan sonra ödeme bilgilerinin detaylarını 'istanbulkart.istanbul' web sitesinden inceleyebilmekte."




İstanbulkart “iTaksi” de de ödeme için kullanılabilmekte!

iTaksi ödemesini istanbulkart ile gerçekleştiren kullanıcılar, ceplerinde nakit taşımaya gerek duymadan, para üstünü almayı beklemeden, hızlı ve temassız kullanım avantajı yaşamakta.

Ayrıntılı bilgi için :

#istanbulkart
#belbim
#ibb
6 yıl önce
default-profile-img