|

İzlanda Türkiye maçının ilk 11'leri belli oldu

İzlanda Türkiye maçının ilk 11'leri belli oldu. Rusya'da düzenlenecek olan 2018 FIFA Dünya Kupası Eleme grup maçlarında bu akşam İzlanda ile Türkiye karşılaşacak. İki takımın da ilk 11'i belli oldu. Fatih Terim'in belirlediği A Milli takımımızın sahaya çıkacağı futbolcuları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:48 - 9/10/2016 Sunday
Güncelleme: 18:24 - 9/10/2016 Sunday
DHA
İzlanda Türkiye

maçının ilk 11'leri açıklandı. A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki üçüncü maçında bu akşam deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak.



Laugardalsvöllur Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı İzlanda-Türkiye mücadelesi TSİ 21.45 başlayacak.



Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg'un yardımcılıklarını Jake Collin ile Simon Peter Bennett yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Anthony Taylor olacak.



Karşılaşmada ilk 11'ler şöyle;


İZLANDA:

Halldorsson, Saevarsson, Sigurdsson, Arnason, Gudmunsson, Skulason, Bödvarsson, B.Bjarnason, E.Bjarnason, Sigurdsson, Finnbogason



TÜRKİYE

: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ömer Toprak, Mehmet Topal, Caner Erkin, Kaan Ayhan, Ozan Tufan, Yasin Öztekin, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor



TV8 canlı izle! İzlanda Türkiye maçını kesintisiz izle!



A Milli Takım, İzlanda maçına siyah bant ile çıkacak


A Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu üçüncü maçında karşılaşacağı İzlanda maçında sahaya siyah bant ile çıkacak.



Başkent Reykjavik'de İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Takım, Hakkari Şemdinli'de yapılan bombalı saldırı sonucu şehit düşünler ve yaralanan asker ve vatandaşlar için sahaya siyah bant ile çıkacak. Üzücü olay sonrası FIFA'ya başvuruda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, siyah bant için olumlu yanıt aldı.



Öte yandan maçtan önce İzlanda Milli Takım Kaptanı Aron Gunnarsson, Avrupa Şampiyonası'ndaki desteklerinden dolayı taraftarlara plaket verecek.



2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri


2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde, 3 grupta 9 karşılaşma oynandı.



Avrupa elemelerinde ikinci maçlar, C, E ve F gruplarında yapılan 9 karşılaşmayla tamamlandı.



Günün en farklı skorları E Grubu'nda yapılan 2 karşılaşmada alındı. Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye şampiyonluk yaşatan Alman teknik direktör Christoph Daum yönetimindeki Romanya, deplasmanda Ermenistan'ı 5-0 mağlup etti. Gençlerbirliği'nde forma giyen Bogdan Stancu'nun 1 gol, 1 asistlik performans sergilediği maçta, Kardemir Karabüksporlu Iasmin Latovlevici 90 dakika oynadı. Beşiktaş'ta forma giyen Aras Özbiliz ise Ermenistan'da 64 dakika mücadele etti.



Gruptaki diğer müsabakada ise Karadağ evinde Kazakistan karşısında 5-0'lık skorla galip geldi.



Almanya, C Grubu'nda oynanan karşılaşmada evinde Çek Cumhuriyeti'ni 3-0 mağlup etti. Türk asıllı Alman futbolculardan Mesut Özil'in 90 dakika forma giyip bir asist yaptığı maçta, İlkay Gündoğan da son 14 dakika görev yaptı. Çek oyunculardan Bursasporlu Tomas Sivok'un 90 dakika sahada kaldığı mücadelede, Kasımpaşa'da top koşturan David Pavelka ise 63 dakika oynadı.



Trabzonspor'un Slovak futbolcusu Jan Durica, takımının deplasmanda Slovenya'ya 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın tamamında görev yaptı.



- Lewandowski'den "hat-trick"


Alman temsilcisi Bayern Münih'te forma giyen Robert Lewandowski, Polonya'nın sahasında Danimarka'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 47 dakikada 3 kez rakip fileleri havalandırdı.



Fenerbahçe'de oynayan Danimarkalı savunmacı Simon Kjaer ise müsabakada 90 dakika görev yaptı.



Karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:


C Grubu:


Azerbaycan - Norveç: 1-0



Almanya - Çek Cumhuriyeti: 3-0



Kuzey İrlanda - San Marino: 4-0



E Grubu:


Ermenistan - Romanya: 0-5



Karadağ - Kazakistan: 5-0



Polonya - Danimarka: 3-2



F Grubu:


İngiltere - Malta: 2-0



İskoçya - Litvanya: 1-1



Slovenya - Slovakya: 1-0



İzlanda Türkiye

maçının ilk 11'leri belli oldu. Rusya'da düzenlenecek olan 2018 FIFA Dünya Kupası Eleme grup maçlarında bu akşam İzlanda ile Türkiye karşılaşacak. İki takımın da ilk 11'i belli oldu. Fatih Terim'in belirlediği A Milli takımımızın sahaya çıkacağı futbolcuları haberimizden görebilirsiniz.


#İzlanda
#Türkiye
#ilk 11'ler
#2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri
8 years ago