|

İzmir Haber: İzmir Buca'da patlama oldu haberi

İzmir Haber: İzmir Buca'da Adliye yakınlarında patlama meydana geldiği son dakika İzmir yerel haberleri arasında. İşte patlamanın detayları...

Yeni Şafak
16:44 - 5/01/2017 Perşembe
Diğer

İzmir Haber: İzmir' de bombalı araçla saldırının ardından iki teröristle polisin çatışmaya girdiği teröristlerden birinin öldürüldüğü, diğeriyle çatışmanın sürdüğü bildirildi. İzmir Adliyesi yakınlarında patlama meydana geldi, olay yerine çok sayıda polis ve ambulans gönderildi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Başbakanlık tarafından İzmir'deki patlamaya ilişkin geçici yayın kısıtlaması getirildiğini bildirdi. İzmir'deki patlama ile ilgili ayrıntıları haberimizde sizlerle paylaştık.



DHA: İZMİR'DEKİ PATLAMADA 3 KİŞİ YARALANDI


Olay yerinde yanan bir araç olduğu belirtiliyor. DHA'nın haberine göre, olayda 3 kişi yaralandı. Ajans ayrıca, iki teröristin polisle çatışmaya girdiğini de duyurdu. Güvenlik güçleri de bölgede güvenlik çemberi oluşturdu. Olası bir bomba veya terör saldırısı ihtimaline karşı önlemler alındı. Patlama nedeniyle çevredeki kafe ve iş yerlerinde hasar meydana geldiği bildirildi. Patlamanın nedenine ilişkin henüz net bir bilgi yok.






#İzmir haber
#İzmir
#İzmir Buca
#İzmir'de patlama
#Patlama haberi
7 yıl önce