|

İzmir'deki trafik kazası

Bergama'daki trafik kazasında hayatını kaybeden, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen futbolcu Aygün Taşkıran'ın 15 yaşındaki kızı Yaren Taşkıran ile yeğeni Batın Kokulu'nun cenazesi Manisa'da toprağa verildi

Yeni Şafak
15:46 - 16/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:47 - 16/06/2016 Perşembe
Diğer

Taşkıran ve Kokulu'nun cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Şehzadeler ilçesindeki Malta Camisine getirildi.



Yaren Taşkıran'ın tabutu gelinlik duvağı ile örtülürken, Batın Kokulu'nun tabutu ise futbolcusu olduğu Maltaspor Kulübünün bayrağına sarıldı. Sevenleri, iki tabutun üzerine de çiçekler bıraktı.



Cenaze namazı öncesinde cami avlusunda Yaren Taşkıran'ın babası bir dönem Fenerbahçe forması da giyen futbolcu Aygün Taşkıran ile dedesi Yusuf Taşkıran ve Batın Kokulu'nun ailesi taziyeleri kabul etti.



Aygün Taşkıran'ın ayakta güçlükle durabildiği gözlenirken, kazada aracı kullanan Yusuf Taşkıran ise torunu Yaren'in tabutu başından ayrılmadı. Tabutu öperek okşayan Yusuf Taşkıran, "Kızım, benden sana bütün haklarımı helal ediyorum." dedi.



Cenaze namazına Taşkıran ve Kokulu ailelerinin yakınlarının yanı sıra CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, Akhisar Belediyespor Kulüp yöneticileri ile Manisa'daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.



Yaren Taşkıran ve Batın Kokulu'nun cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Kırtık Mezarlığı'nda toprağa verildi.



İzmir'in Bergama ilçesinde Yusuf Taşkıran'ın (67) kullandığı 45 E 3017 plakalı hafif ticari araç, çalışma nedeniyle yol kenarına konulan bariyerlere çarparak devrilmiş, kazada Yaren Taşkıran ile yeğeni Batın Kokulu (15) ölmüş, 6 kişi ise yaralanmıştı.






#İzmir'deki trafik kazası
#Manisa
#Trafik kazası
8 yıl önce