|

İzmit'te halk otobüsü alev alev yandı-Kocaeli haber

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde halk otobüsü yandı. Seyir halindeyken alev alan otobüsteki 4 yolcu tahliye edilirken, yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

Yeni Şafak
20:18 - 13/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 20:22 - 13/07/2017 Perşembe
AA
İzmit'te halk otobüsü alev alev yandı
İzmit'te halk otobüsü alev alev yandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde halk otobüsü yandı. Alınan bilgiye göre, Malta Mahallesi Piotr Wilcynskl Bulvarı üzerinde 4 yolcusu ile seyreden Önder Üzülmez'in kullandığı 41 BR 203 plakalı halk otobüsü, Sarıcalar Sapağı mevkisinde yolcu indirmek üzere durdu.

Otobüsten inen yolcu, aracın arka kısmında yangını fark etmesi üzerine otobüs şoförünü uyardı.

Sürücü yolcuları tahliye ettikten sonra yangın söndürme tüpü ile yangına müdahale etti ancak başarılı olamadı. Yangın tüm otobüse yayıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın sonucu, araç kullanılamaz hale geldi.

Sürücü ile yolcular olay yerine gelen ambulansta sağlık kontrolünden geçirildi.

Tramvay hattına park eden araçlara ceza

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri yasak olmasına rağmen tramvay hattının her iki yanına da park eden araçlara ceza kesiyor.Tramvay hattına park eden araçlara 227 TL idari para cezası ve 39 TL çekici ücreti uygulanıyor. Zabıta ekipleri park yasağına uymayan araçları tespit etmek için 2 motorize, bir araç ve bir çekiciyle tramvay hattı boyunca devriye geziyor.Zabıta ekipleri vatandaşları uyararak tramvayın sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlaması ve olası bir kazaya sebebiyet vermemeleri için araçlarını tramvay hattı güzergahına park etmemelerini istedi. Dün gerçekleştirilen çalışmayla tramvay güzergahındaki araçlar çekici ile kaldırıldı. Uygulama kapsamında 5 araca ceza yazıldı.


#halk otobüsü alev alev yandı
#izmit
#Kocaeli
#halk otobüsü
#yangın
7 yıl önce