|

Kastamonu'da okullar tatil mi? Kastamonu'da yarın okul var mı?

Kastamonu'da okullar tatil mi? Kasatamonu'da etkili olan kar yağışının ardından öğrenciler tatil haberlerini beklemeye başladı. Kastamonu il milli eğitim müdürlüğünden yapılan tatil açıklamalarını ve son gelişmelerini sayfamızda sizlerle paylşaıyoruz.

Yeni Şafak
22:29 - 15/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 22:42 - 15/02/2017 Çarşamba
AA
Kastamonu'da okullar tatil mi?
Kastamonu'da okullar tatil mi?

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde etkili kar yağışı dolayısıyla yarın ilçedeki tüm okullarda eğitime ara verildiği bildirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılam açıklamada, kar yağışı nedeniyle mağduriyet yaşanmaması için ilçe genelindeki tüm okulların 16 Şubat Perşembe tatil edildiği belirtildi.



Azdavay'da daha önce, sadece taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime bir gün ara verildiği duyurulmuştu.



Kastamonu'da 190 köy yolu ulaşıma kapandı


Kastamonu'da kar yağışı nedeniyle 190 köy yolu ulaşıma kapandı.



AA muhabirinin Kastamonu İl Özel İdaresinden aldığı bilgiye göre, sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, özellikle şehrin yüksek rakımlı ilçelerindeki köylere ulaşımda aksamalara yol açıyor.



Kar nedeniyle Abana'da 3, Ağlı'da 13, Araç'ta 15, Azdavay'da 21, Bozkurt'ta 21, Cide'de 52, Daday'da 10, Devrekani'de 15, Doğanyurt'ta 7, İhsangazi'de 5, İnebolu'da 13, Seydiler'de 7 ve Şenpazar'da 8 köye ulaşım sağlanamıyor.



Ekiplerin kapalı köy yollarının açılması için çalışmalarını sürdürdüğü, hasta ve cenaze bulunan köylere öncelik verdiği öğrenildi.








#Azdavay
#kar tatili
#kar yağışı
#Kastamonu
#Okullar tatil mi
#Kastamonu'da yarın okullar tatil mi
7 yıl önce