|

Kastamonu'da sağanak etkili oldu - Kastamonu hava durumu

Kastamonu'da sağanak yağış etkili oldu. Kastamonu hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl olacak? Meteoroloji'den yapılan en son hava durumu açıklamalarını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:48 - 3/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:07 - 3/08/2016 Çarşamba
AA

Kastamonu'da, gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kastamonu hava durumu tahminlerini ve tüm ayrıntıları buradan sizlerle paylaşıyoruz. İşte Meteoroloji'den yapılan son hava durumu değerlendirmeleri.



için tıkla



Akşam saatlerinde aniden başlayan yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sağanak sonrası oluşan su birikintileri de sürücüleri olumsuz etkilerken, bazı araçlar da yolda kaldı.



İtfaiye ekipleri su dolan yolları tıkanan rögar kapaklarını temizleyerek açarken, bazı sürücülere de yardım etti.



Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeler


Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Sinop, Gümüşhane ve Bayburt dışında Karadeniz bölge geneli, Göller yöresi, Afyonkarahisar, Konya, Ardahan ve Kars çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Erzurum'un kuzeydoğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



HAVA SICAKLIĞI :

İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.



RÜZGAR :

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz kıyıları ile Doğu Akdeniz'in doğusunda kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.





#Kastamonu'da etkili olan sağanak
#Kastamonu
#Hava durumu
8 yıl önce