|

Kastamonu'da yarın okullar tatil mi? Kastamonu'da kar yağışı sürüyor

Kastamonu'da yarın okullar tatil mi? Kastamonu'da kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Bir çok ili etkisi altına alan soğuk ve kar yağışlı havanın ardından öğrenciler de tatil haberlerini bekliyor. Peki Kastamonu'da okullar tatil mi? İşte resmi açıklamalar.

Yeni Şafak
20:22 - 9/01/2017 Monday
Güncelleme: 20:36 - 9/01/2017 Monday
AA

Kastamonu'da kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi. Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, etkili kar yağışı nedeniyle kent merkezi ile merkeze bağlı yerlerde taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitim öğretime 10 Ocak Salı ara verildi.



Kastamonu Belediyesi, karla mücadelesine devam ediyor

Kastamonu Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını kesintisiz devam ettiriyor.


Kastamonu Belediyesi tarafından oluşturulan Karla Mücadele ekipleri, 7/24 saat görevinin başında. Hafta sonu Kastamonu'da etkisini yoğun bir şekilde gösteren kar yağışının hayata olumsuz yansımalarını bertaraf etmek üzere Karla Mücadele ekipleri, kar mesaisi yoğun bir tempoda devam ediyor. Gece gündüz demeden vatandaşların gündelik hayatlarında aksamalara mahal vermemek adına çalışmalarını kesintisiz sürdüren ekipler, caddelerde, sokaklarda, mahalle aralarında, yollarda ve kaldırımlarda kar temizleme ve tuzlama işlemlerini sürdürüyor.



Kastamonu'da 803 köy yolu ulaşıma kapalı

Kastamonu il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 803 köy yolu ulaşıma kapandı.


Kastamonu İl Özel İdare tarafından yapılan açıklamaya göre, Kastamonu'da bin köyde karla mücadele çalışmalarının kesintisiz sürdüğü açıklandı. İki gündür Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle merkezde 152, Abana'da 8, Ağlı'da 13, Araç'ta 72, Azdavay'da 6, Bozkurt'ta 31, Cide'de 75, Çatalzeytin'de 40, Daday'da 10, Devrekani'de 48, Doğanyurt'ta 23, Hanönü'nde 10, İhsangazi'de 22, İnebolu'da 75, Küre'de 31, Pınarbaşı'nda 13, Seydiler'de 12, Şenpazar'da 5, Taşköprü'de 119 ve Tosya'da 38 olmak üzere toplam 803 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.


Köy yollarının açılması için İl Özel İdaresine bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.





#eğitim
#Kastamonu
#Okul
#tatil
#Kastamonu'da okullar tatil mi
#kar tatili
7 years ago