|

Kayseri’de patlama! Askerler çarşı iznine çıkıyorlardı!

Kayseri’de patlama meydana geldi ve patlamada yaralıların olduğu açıklandı. AHaber’e bağlanan gazeteci İsmail Şahin, yaptığı açıklamada araçta çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğunu açıkladı. İşte Kayseri’deki patlama ve patlamanın ayrıntıları.

Yeni Şafak
09:38 - 17/12/2016 السبت
Güncelleme: 13:50 - 17/12/2016 السبت
Diğer

Kayseri'de patlama meydana geldi ve patlamada yaralıların olduğu açıklandı. Alınan son dakika haberlerine göre Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde sabah saat 08.45'te patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişi yaralandı. İşte Kayseri'deki patlama ve patlamanın ayrıntıları.






Patlamada yaralıların bulunduğu bildirilirken, olay yerine ambulanslar sevk edildi. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.


AHABER'e bağlanan gazeteci İsmail Şahin olayın bir bombalı saldırı olabileceği üzerinde durulduğunu söyledi. Görgü tanıklarının bombalı araçla saldırı yaptığını söyleyen Şahin, araçta çarşı iznine çıkan askerlerin olduğunu söyledi. Gazeteci Engin Gökdemir ise sabah saatlerinde net olmayan bilgilerde başka bir aracın belediye otobüsü yanına yaklaşarak infilak ettirildiğini söyledi. Bu bölgenin vatandaşlar tarafından çok sık kullanıldığını belirten Gökdemir, bu gölgede öğrencilerin de yoğun olduğunu söyledi.



#Patlama
#Kayseri'de patlama
#Kayseri Erciyes Üniversitesi
٪d سنوات قبل